0.2

1.2K 140 10
                                    

Song_Yui:
Neden arkamdan konuşuyorsun? Orada kitap okuyanlar var.

Lucas_xx444

Tanımadığım birisinin nasıl arkasından konuşayım ayrıca neyin kitabı?

Song_Yui:
Kütüphanedesin seni salak ayrıca ben sana aşık olan kızlardan değilim. Neden onlara " O kız köpeklerden korktuğumu biliyor" demiyorsun.

Lucas_xx444:
Kütüphanede olduğumu nasıl biliyorsun ve senin hakkında konuşmuyorum.

Song_Yui:
Etrafa bakmayı kes içeride değilim. Ve hakkımda konuşmayı bırak.

Görüldü (11.20)

Shuha ile gülmekten karnımız ağırmıştı. Kütüphanenin camından herşeyi duyuyordum. Salak birde tam camın kenarına oturmuş konuşuyor. Edebiyat hocası bize seslendiği de koşarak yanına gittim ve "Okulda telefon gerekli şeyler için kullanılıyor sanıyordum"
Bu hoca manyak Shuha hızla cevap verdi
"Hocam benim ailem ile konuşmam gerekiyordu çünkü öğleden sonra hastaneye gidecek miyiz onu soracaktım derslerinden geri kalmak istemediğim için aradım" hoca gülümsedi ve
"Kızlar zeten ben size güveniyorum" hocaya gülümseyip gideceğimiz sırada aklıma takılan soru ile geri döndüm ve "Hocam sınıftaki bir takım kişiler dersi ciddiye almıyorlar ve dikkatimi dağıtıyorlar." hoca tam konuşacaktı ki birisi bana "Zaten okulda birincisin hocaların gözüne girmek için halden hale girmene gerek yok." bu o aptalı okulumuzun kendini bişey sananı Lucas. Ay şimdi köpekten korktuğunu desem sinirden halden hale girer neyse ben sakin olayım zaten edebiyat hocası olaya müdahale eder "Lucas o göze girmeye çalışmıyor sadece rahatsız olduğu konuyu söylüyor, senin gibi sınavın son günü ders çalışanlardan değil" ay benim canım hocam beni nasıl da savunuyor. Neyse benim bu ortamdan kaçmam gerek "Neyse hocam biz derse girsek iyi olur" hoca kafası ile onay verince Shuha ile oradan uzaklaştık.

Message~ LuqiWhere stories live. Discover now