01: Eerste school dag

22 2 2
                                    

POV : Sarah
-
*tring tringgg* Fuck me wekker gaat af school is weer eens begonnen. En ja zoals je ziet ben ik geen fan van school. Ik kijk op me mobiel het is half 7 ik heb les om 8:40 ik sta op en loop naar me in loop kast daar zoek ik goede kleren uit.
( zie foto)

Ik neem het setje kleren mee naar de badkamer en begin dan te douche

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik neem het setje kleren mee naar de badkamer en begin dan te douche. Na 10 minuten ben ik al klaar en droog me af en kleed me aan ( lol dit is niet boeiend) na dat doe ik me haar en ja nog wat dingen. Ik loop de badkamer uit en pak me telefoon me lader en extra elastiekjes ik steek het weg in me tasje. Ik loop naar beneden en trek me schoenen aan ( bekijk foto voor als je wilt zien welke schoenen ik bedoel) Na dat allemaal loop ik naar beneden. Ik begroet me moeder aangezien me vader is gaan werken. Ik pak een blikje cola en drink er wat van " Sarah wollah cola is niet gezond in de ochtend al helemaal niet" zegt me moeder " Ja mama ik weet maar het helpt tegen stres enso " verzin ik Wllh meh ik heb stress wat gaat school met me doen ik heb schijt. Ik pak me Vespa sleutels en zeg me ma nog gedag. Ik stap op me Vespa en rij richting mijn nieuwe school.
Na 10 minuten ben ik er eindelijk ik parkeer me Vespa en doe me sleutels in me tasje. Ik moet nog die fkk boeken pakken bij secretariaat en me kluis sleutels. Ik word al meteen aan gekeken door verschillende groepjes mr sommige echt met hun vieze blikken. A die honden moeten niks proberen bij mij ik hoek ze gwn ik negeer de blikken en wil richting de school deur lopen tot dat ik word tegengehouden door een groepje meisjes. " Ha jij bent volgens mij die ene nieuwe kech van onze school?" Zegt het middelste wijf die op Barbie lijkt want wooow haar gezicht zit heyeck vol met make-up je hebt meisjes die beetje veel make up doen maar mooi en je hebt meisjes die veel make up doen maar lelijk. In iedergeval terug nr de realiteit " je zelf voorstellen is niet netjes he" zeg ik chill en al snel komt er een cirkel om ons heen. " je moet beter niet zo tegen me praten slet" zegt ze weer " En wat ga je doen ga je me slaan met je spaghetti armen ofso" zeg ik weer chil terug " ik zal je laten zien wie je voor je hebt" zegt ze weer " Ewa wat ga je dan doen denk je ik ben makkelijk bang te maken ofso realiseer je effe dat je zo kan doen bij anderen maar ik ben heel anders en met mij moet je niet lopen fucken nu uit de weg je blokkeert me pad" zeg ik terug ik heb geen zin in ruzie en ook niet op me eerste dag " nee en nu wat ga je doen" zegt ze dan terug oke dit wijf laat me geen keus " dan dit" k geef haar een stoot in der buik en al snel valt ze op de grond en " "OMG Soumaya GAAT HET" roept een van haar vriendinnen en bukt voor soumaya. Iedereen om ons heen keek verbaast. Ik neem me weg naar de deur en kijk nog effe achter om en kleine glimlacht verschijnt op me gezicht. Ik loop naar secretariaat en vraag me boeken en kluis sleutels. " 124 is je kluisje en hier je lessenrooster"zegt de vrouw " oke" zeg k kort en pak alles aan ik loop meteen naar me kluisje en drop de boeken die ik niet nodig heb daar in en pak de boeken die ik nodig heb. Ik kijk welke les ik heb tot dat ik word onderbroken door een meisje van ongeveer 16/17 jaar " Heyy jij bent toch nieuw?" Vraagt ze " euhm Ja " zeg ik dan " ik ben Imane we zitten als het goed is in de zelfde klas" zegt ze " Sarah en Nice dan weetje ook welke les we hebben? En welke lokaal want snap niks van deze lesrooster" zeg ik dan ze lacht en knikt Wllh ik mag haar wel ik lach ook en ga dan met haar mee naar de les.
-
-
-
POV : Imane
-
Ik sta op om 7:00 ik loop naar me inloopkast en pak een setje kleren. ( zie foto)

Het leven van Sarah Where stories live. Discover now