39.Bölüm - İpek ve Zayn'nın karşılaşması

106 9 17
                                    

Oof başım çatlicak gibi. Yatağımda doruldum yüzümü ekşiterek elimi alnıma koydum. Ağzımda ekşi bir tad vardı her an kusacakmış gibi hissediyordum. Bu koku da ne böyle?Erkek parfümü kokusu alıyorum ve üzerime sinmiş. Lanet olsun ben hiçbirşey hatırlamıyorum. Hayır hayır kusucam hızlıca yataktan kalktım ve klözöt kapağını açtım. Sifona bastım ve elimi yüzümü yıkarayarak havluyla kuruladım. Birdakka uzerimde hala beyaz gömleği ve kot pantolonum  vardı. Beni eve kim getirmişti? Jakeb mı? Hııı o pislik herif bana zarar vermiş olmasın ? Gözlerim kocaman açarak etrafta bakındım beni bir panik kaplamıştı.

 Banyoya girdim ve sıcak suyun kaslarımı gevşetmsine izin verdim. Başımın ağrısı biraz hafiflemişti. Bornozumla banyodan çıktım. Üzerime günlük elbiseleriden biri giydim. Saçlarımı kurudurken akşamı hatırlamaya çalışıyordum. Olamaz! Zayn ve Perrie sanırım çıkıyordu yoksa akşam yemeğine neden çıksınlar ki? Zayn Perrie beni Jakeb'ın zorla yemeğe çıkarması gibi yapmaz ki. Zayn bikere öküz değil. Bu gün üniversteye gitmek istemiyorum . Restoranta Zayn'nın o ölümcül bakışları hala tülerimi diken diken ediyor. Sanki okula gidersem yine geçen seferki gibi  bir tatışma olucak sanıyorum. Bu gün cumaydı evde rahatla dinlenmek istiyordum. Tabi önce Jakeb'ı ikna etmek gerekiyor yoksa babama söyler.

Araba sesi duyunca Jakeb'ın arabayı garajdan çıkardığını anladım. Koşarak merdivenlerden indim ve kapıyı açtım. Jakeb'ın tam yanına gittim ama benim geldiğimi duyamdı sanırım

Ben: Günaydın - yüksek sesle söyledim birden hızlıca bana doğru döndü - Korkuttum dimi ? - dedi şeytani bir gülümsemeyle. İnsanları korkutmak hoşuma gidiyor.

Jakeb: Hayır korkutmadın günaydın - dedi soğuk kanlılığını koruyorak

Ben: Uhm bugün ben üniversteye gitmiyorum 

Jakeb: Pekala - dedi sorumu saçma bulmuşçasına bana bakıyordu. E hani tehtid? Nerde gerçek Jakeb. Benim bildiğim Jakeb öküz olduğunu kanıtlar yada insanı sinir etmeye bayılırdı.

Ben: Eee babama söylemicekmisin ? - dedim ellerimi havaya kaldırarak

Jakeb: Hayır İpek - dedi sesli bir nefes vererek

Ben: Sen iyimisin sanırım bu sabah ters tarafından kalkmışsın ?

Jakeb: Gayet iyiyim izin verirsen artık üniversteye gidicem - çok şüpeli davranıyor bu ya

Ben: Jakeb dün gece ne oldu ? - merakım beni ele vermişti tabikide sorma hakkına sayiptim sonuçta sarhoş olan bendim.

Jakeb: Ne olmasını istiyorsun İpek içkiyi fazla kaçırdın bende seni evine getirdim - dedi pek inandırıcı olmadı ama 

Ben: Yani beni sen mi yatağama yatırdın ?- dediğimde sanki hiç birşeyden haberi yokmuş gibi dediklerimi dinledi ve kaşlarını çattı  kendi kendine birşeyler söylenmişti ama anlamamıştım

Jakeb: Evet bendim - dişlerini sıkıyordu ve yumruklarını da ne oldu şimdi neden kıskandı ki ?

Ben: Çok garip davranıyorsun - dedim yüzümü ekşiterek

Jakeb: Çok konuşuyorsun prenses görüşürüz - dedi kaşlarını kaldırarak bana yaklaştı yanağıma masum bir öpücük kondurdu. Sinirlenerek kendimi geri çektim ve yanağımı sildim. Eğlenerek bana baktı ve arabasına bindiği gibi buradan uzaklaştı. Pekala bunun peşini asla ama asla bırakmicaktım.O akşam beni evime kim bıraktığını öğrenecektim. Evime girdim ve etrafı toparlamaya başladım. Harika ev temizlenmişti!

Ama hala Zayn aklımdan çıkmıyordu. İkide bir Perrie onu hakkeden kişi diye kendime pisikolojik baskı yapıyordum. Buna daha fazla katlanamadım ve odama çıktım. Dolabımın kapağını açıp kıyafet seçmeye koyuldum. Beyaz kot pantolon ve kot ceket'imi giydim. Ayakkabı olarak beyaz konverselerimi giydim saçlarımı hafif dalgalandırdım ve evden çıktım.

Bir kış mevsimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin