45.Bölüm - Büyük korku

54 5 5
                                    

Jakob'ın gözünden

''Umrumda değil '' dedi gözlerini devirerek İpek ve yürümeye başladı arkasından gidecektim ki John beni durdurdu ''Tebrikler sürüngen '' gözlerini kısmış bana bakıyordu

Eli omuzumdaydı sertçe elini ittim '' Artık buranın patronu benim alışsan iyi olur hanım evladı '' sırıdarak yüzünün deyişmesini izledim '' Yeni kural artık burda seni görmicem, şimdi siktir git yoksa yüzünü datıcağım'' başımı sallayarak kollarımı göğsümde birlştirdim. Sessizce küfür ederek motoruna bindiği gibi gitti.

Şimdi İpek'i bulmam gerekiyordu buralarda tek başına dolaşması güvenni değildi. Hala neden bara gelmek istedi bilmiyorum eskiden ısrar ederdim gelmezdi. Şimdi ne deyişti ?

Onu bulmuştum eski havuzun yanında oturuyordu ve küçük kayaları içine atıyordu. Bende bir kaya aldım ve hızlıca suya attım. Zıplaya zıplaya gitmişti İpek arkasını döndü beni gördüğüne pek memnun değildi biliyorum.

''Benden kaçıyormusun ? '' kaşlarımı kaldırarak yanına oturdum

''Alakası yok '' dedi yüzünü buruşturarak ve taşları atmaya devam etti

''Neden bara gelmeyi istedin ? Buralar sana göre olmadığını binnerce kez söylemiştim. Yinede yarış eylenceliydi değil mi ?'' kikirdeyerek ona baktım sinirle başını çevirdi kaşlarını çatmıştı '' Çok eylenceliydi seni salak az kalsın kalp krizinden gidiyordum'' tıslayarak omzuma bir tane geçirdi. Aldırmadım çünkü yarışı kazanmıştım artık patron benim aldırırsam kötü olucaktı.

''Her neyse yinede bahsi kaybettin'' deyerek ayağı kalktım beni duymazdan geliyordu tamam anlıyacağı dilde konuşurum. Onu hemen kucağıma aldım çığlık atarak kıpırdanmaya başladı küçük ellerinle omuzuma yada göğsüme vuruyordu.

''Kıpırdanmayı kes '' diye bağırdım bu onu korkutmaya yetmişti '' Şimdi öpüyormusun yoksa seni havuza atayım mı ? '' bunu duyduğunda gözleri genişledi

''Hayır bunu yapacak kadar piskopat değilsindir '' başını olumsuzca sallayarak kıpırdanmaya devam etti

''Neden olmasın ? Ben kimseye acımam biliyorsun '' göz kıparak piskopatça sırıttım yutkunarak beni izledi.

''Ama havuz çok kirli '' iğrenerek havuza baktı

''Sana arkadaşlık edecek kurbalar da var yakından görmek ister misin ? '' dediğimde çığlık atarak daha da kıpırdanmaya başladı hayır anlamıyorum bir insan kurbadan korkar mı ? Çok gülünç ... Keyifle kahkaha atıyordum bu hoşuma gidiyordu onunla uğraşmak onu kızdırmak hoşuma gidiyordu. Bana sertçe bir tokat attı '' Ov bu acıttı '' hiç gülümsememi bozmadan ona baktım sinirle yüzünü buruşturdu

''Bu kadar yeter. Çocuk gibisin '' deyerek alnımı ona yasladım

''Hayır değilim '' ısrarla bağırdı

''Evet öylesin seni mızmız cici kız '' kahkaha atarak burnuna bir öpücük kondurdum

''İndir beni mağra adamı '' son ses çığlık attı kulaklarımı hissetmiyorum bu nasıl bir sestir?

'' Bahsi kaybettin beni öpmek zorundasın '' dedim ağzını pıçak açmıyordu duymazdan geliyordu '' Öyle mi ? '' kaşlarımı kaldırdım ve onu havuza atıcak gibi yaptım çığlık atarak sudan korkan kedi gibi bana sıkıca sarıldı bu hoşuma gidiyordu . Bende onu tekrar tekrar havuza atıcak gibi yapıyordum o kadar sıkı sarılıyordu ki onu özlediğim için bu bana iyi geliyordu.

''Lütfen Jakob yapma ben kurbalardan nefret ederim ayrıca su çok kirli '' yalvararak boynuma daha da sıkı sarıldı

''Öpücekmisin beni ? '' kikirdeyerek iyice onu suya yaklaştırdım çığlık atarak bana daha da sıkı sarılıyordu

Bir kış mevsimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin