19.Kiralık Katil

173 12 7
                                    

Zayn telefonu kapatıp masaya fırlattı. Ona öyle bakıyordum .

Zayn: İştah falan da bırakmıyorlar ki insanda

Sinirlenmiş olması beni de üzüyordu sonra bana baktı ben de ona 

Zayn: Endişeleniyorum İpek seni bulamayacaklarını bilmeme rağmen yinede korkuyorum. O sürtük herif'in adamları seni bulursa diye korkuyorum.

Gözlerine baktım sonra yere ben de beni bulurlar diye korkuyordum. Buldukları zaman ben ve Zayn'ı ayıracaklardı biliyorum bunu yapıcaklar.

Zayn: Ama asla bulmalarına izin vermicem gerekirse yeni bir ev alırım. Hemde Londra'nın öbür ucundan.

Ben: Zayn beni bulurlarsa bizi ayırırlar

Zayn: Buna izin vermem asla !

Ben: Sana bir şey yaparlar diye çok korkuyorum bizden sayıca üstünler.

Zayn elimi tuttu gözlerime baktı

Zayn: Bana hiç bir şey olmicak İpek tamam mı ? Bizi ayıramiyacaklar... Ben herzaman yanında olucam - başımı kaldırdım gözlerinin içene baktım ve başımı sallladım.

Zayn: Hadi tabakları kaldırmana yardım ediyim - gülümseyerek önündeki tabağı ve bardağı mutfa  götürdü ben de önümde olan tabağı götürdüm. Bulaşıkları yıkıyordum aynı zamanda beni bulurlarsa diye düşünüyordum. Zayn arkamdan yaklaşarak elinle belimi kavradı. Sıcak dudaklarınla boğazıma öpücük konduruyordu. Bulaşıkları kurulayıp yerlerine yerleştirdim. Zayn'a döndüğümde tekrar belimi kavradı.

Zayn: Çok geç oldu meleğim ayrıca bu günün çok yorucuydu. Artık ben yatıyorum

Ben: Benimde uykum geldi - deyerek misafir odasına doğru yürüdüm arkamdan geliyordu kolunu kapıya yasladı.

Zayn: İyi  geceler meleğim - deyerek beni yanağımdan öptü

Ben: Sanada aşkım - deyerek ben de onun yanağını öptüm. Gülümsedi ve kendi odasına gitti ben de kapıyı kapadım. Pijamalarımı giyip yatmıştım.

Zayn'nın gözünden

Sabah olmuştu hemen kalkıp giyindim. Telefonumu cebime attım. İpek'in odasına sessizce gittim. Kapıyı yavaşça açtım uyuyordu. Bu gün prfösörle konuşacaktım. Hiç ses çıkarmama rağmen İpek birden uyandı

Ben: Günaydın meleğim

İpek: Günaydın aşkım. - Yanına doğru irerledim. Yatağa oturdum saçını okşadım ve alnından öptüm.

Ben: Ben gidiyorum meleğim 

İpek: Zayn okula gelmemem sence iyi bir fikirmi?

Ben: Emin dilim ama gidersen seni yakalayabilirler bunu göze almak yerine en iyisi evde kal hem ben Profösörle konuşacağım meleğim - deyince başını salladı

İpek: Geç kalıcaksın aşkım 

Ben: Haklısın meleğim -deyerek yanağına bir öpücük kondurdum ve evden çıktım arabaya bindim. 15 dakikalık bir yolculuktan sonra arabayı park ettim. Jakeb ve Benjamin burdaydı sabah sabah kavga çıkıyor desene. Gözlermi devirdim ve okula doğru yürüdüm. Jakeb sinir bozucu bakışlarınla bana bakarak önüme yavaşça geçti. Benjamin ve iki koruma daha arkasında duruyordu.

Jakeb: İpek'in nerde olduğunu söyleyene kadar bu işkence sürecek ! Ya söylersin ya da dayağı yersin seçim senin

Ben: Elinden geleni ardına koyma sürtük herif. Korumalar olmasa sen bir hiçsin - deyince gözlerini devirdi korumalar üzerime geliyordu onları durdurdu

Bir kış mevsimiWhere stories live. Discover now