Szeszély

3 0 0
                                    

Ha ketten lennenk  egy hazban...
megmostam a hajam es  a legillatosabb parfummel fujnam be magam. Kimennek a nappaliba ahol te csak a telefonodat nyomkodod.
Elkezdenek magamnak kavet csinalni a legcsinosabb ruhamban. Nem birod ki. Felnezel a telefonodbol es megkerdezed hova megyek. Hazibuliba felelnem.
Elkeszul a kave. Leulok a kanapera a legmesszebbi helyre toled. Felulsz. Ramnezel bele a szemembe. Probalok elnezni es tulleldulni jelenleteden. De ekkor csak fokozod a dolgot. Azt mondod csinos vagyok. Probalom lazan megkoszonni de tekintetem rajtad marad, nezem a ket szemed, orrod ...szad. Megerted a dolgot. Te is letekintesz az enyemre. De ez csak egy pillanatig tart... Felallsz es kimesz a konyhaba. Hallom,ahogy megbontasz egy bort. Majd ket poharral megjelensz es toltesz. Koccintunk. Hirtelen megijedek es az orara pillantok, hiszen kesesben vagyok. De te mellem ulsz. Nem szolalok ,radnezek de ekkor lagyan megerinted ajkaddal szamat.
Lassan. Nagyon lassan. Megfogod derekamat az oledbe ultetsz. Szivem iszonyatosan ver, elmem egy elvarazsolt vilagban jar. Elvezem. Kezedet derekamra teszed es az en kezem lassan lecsuszik mellkasodon. Lejjebb,lejjebb suttogod.
Elerem a cipzart lehuzom es te kebleimre teszed kezed. Megallok. Behuzom a fuggonyt. Bevetodunk az agyba, folytatjuk ,ahol abbahagytuk. Leveszed testemre simulo ruhamat de szamat meg mindig kenyezteted. Beleturok a hajadba es erzem a lehelleted hallom a  suttogasod , beleszippantok a levegobe es erzem fahejjas illatod. En vagyok felul de te erovel a parnahoz szoritasz csak csokolsz es csokolsz. Ralehelsz nyakamra es en tustent libaboros leszek, nyakamhoz er a nyelved.

De ekkor csongetnek az ajton.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SzeszélyWhere stories live. Discover now