adopteren

8.7K 241 21
                                    

"Rot op lieke, wat wil je van mij"zei ik

"Daarom hebben je ouders je hierheen gebracht je bent een grote MISLUKKING!!!". Zegt ze schreeuwend en gaat dan weg.

Ik voel de tranen over mijn wangen lopen. Ik wil op mijn bed gaan liggen, maar de directrice komt. "rosa je wordt geadopteerd pak je koffers". Ik knik en zucht. Ik weet hoe het gaat lopen: ze doen lief, beginnen ze zit een beetje te ergeren en dan weg ermee. Zo is het al bij mij 3 keer gegaan. Ik wil niet meer geadopteerd geworden maar er is geen keus.

Pov Naill

We praten verder met de directrice als opeens een heel schattig klein meisje komt. Maar ze kijkt me heel boos en bang aan. Nou ja. Ik hurk een beetje en sta dan ongeveer een halve meter van haar af. " Halo ik ben Naill en jij. " ehhh... Ik ben rosa" zegt een heel schattig en mooi stem. Ik sta op en wijs naar de jongens een voor een en stel ze voor. Ze kijkt heel bang en bezorgd.

"is er iets?" Vraag ik met de liefste stem die ik heb en hurk weer.

"Ehmm..moet ik eerlijk zijn? "vroeg Rosa

"Ja graag"zeg ik. "oke eh..nou elke keer als ik wordt geadopteerd vinden ze me leuk maar brengen na ongeveer 1 maand terug omdat ze zich ergeren aan mij. En ik ben het zat om elke keer naar hier te komen de enige vriendin die ik heb is de directrice. De andere meisjes zijn veel ouder dan mij dus pesten ze me en sommige slaan zelfs. Ik ben gewoon bang...."

"ook voor ons? "vroeg ik

"van sommige, jij lijkt me heel leuk en je laat me aan mijn tweeling broer lijken. Die jongen ( zayn) lijkt me ook wel leuk maar van de rest wordt ik bang en al helemaal van hem" en ze wijst naar Louis.

Pov rosa

"ohh rosa toch we gaan jou nooit terug brengen en die andere drie jongens zijn ook super leuk zoals ons echt waar. We gaan zo goed mogelijk voor je zorgen. Ik wil dat je je veilig voelt bij ons"zei Niall

ik weet even niet wat ik moet voelen misschien heeft hij gelijk misschien ben ik wel veilig bij hun.

"maar wat willen jullie dat ik jullie noem want sommige mensen willen dat ik hun papa noem maar anderen weer niet? " vroeg ik

"we kunnen je voor niks dwingen maar ik zou het leuk willen als je me papa Naill noemt en de jongens ook zo maar dan met hun naam. "

Ik knik en knuffel nog de directrice. "Kunnen we gaan?" vraagt Louis. Ik knik en pak papa Nails zijn hand vast. Papa Liam pakt mijn koffer en we lopen naar buiten

adopted bij 1DWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu