Titlul capitolului

573 25 18
                                    

      O noua dimineața din viața mea începe cu o mare pofta de cafea,ma uit in partea dreapta a patului di văd ca Allan lipsește  ,puțin amețită ma chinui sa ma dau jos fin pat ,îmi verific telefonul dar nu am nici un mesaj...probabil este încă in casa îmi spun in gând ,dar nici urma de el prin apartament . Intru in Bucătărie și văd pe masa o cana de cafea cu un bilețel sub ea " Iubito azi a trebuit sa plec mai repede la lucu ,dar sa știi ca nubam uitat de tine ,ti-am făcut aceasta cana cu cafea și Scorțișoara așa cum îți place ție " am zâmbit și am mers sa pun ceașca cu cafea la încălzit ,in cuptorul cu microunde ma aștepta o alta surpriza ,un bilețel pe o hârtie roz "știam ca nu vei bea cafeaua rece așa ca ti-am mai pregătit o surpriza ,cât se încălzește doza ta de energie hai sa mergem in frigider " nerăbdătoare am fugit la mânerul frigiderului și l-am tras ,ca înăuntru da găsesc o farfurie mare cu clătite dar nici un bilet ,eram oarecum trista ca s-a terminat acest mic joc al lui . Îmi beau cafeaua liniștita ,înfulec clătitele și când sa spăl farfuria îmi sare in ochi un alt bilețel verde " vezi cât de bine te cunosc știam ca nu vei lasă casele murdare ,sper ca baiatul nostru sa fie la fel de responsabil ca tine ,acum te rog lasă toată treaba ,mergi in camera si uita-te la mine-n dulap "
Fericita peste limite arunc farfuria pe uscătorul de vase și merg sub îndrumata bilețelului ,când deschid dulapul observ o rochie superba pusă pe umeraș cu un alt bilețel "la mulți ani iubita mea soție " cu gândul la sarcina uitasem ca azi împlinesc frumoasa vârsta de 20 de ani ,strâng rochia la piept di rămân in continuare uluită .
     -Pune-o pe tine te rog ,vreau sa văd cum îți vine ,Allan era in pragul ușii cu un mare buchet de trandafiri .
     -Îți multumesc atât de mult ,ești cel mai scump iubit ! Ii spun stranganu-l in brațe ,el zâmbește și ma săruta ușor pe frunte .
Îmbrac rochia care-mi vine perfect,aceasta îmi scoate burtica in evidentă ,sau poate ca așa se vede in toate hainele și nu mi-am dat seama pana acum ,cele 6 luni și jumătate de sarcina încep sa se cunoască .
     -Arați minunat!
     -Multumesc ,unde mergem ,este atât de dimineața  încă ..
      -Urc in mașina și nu mai comenta atât ! Îmi spune vrând sa para serios ,dar cum emoțiile mele s-au amplificat de când sunt gravida,izbucnesc in hohote de ras .
      -Ce ti se pare atât de amuzant ,am spus doar sa treci in mașina ?!
      -Dacă îți pui si niște cornute in cap poate ma sperii puțin .
     -Sper ca baiatul meu sa nu aibe glumele tale proaste ,spune el întorcându-se cu spatele .
     -Ai spus ceva? Întreb cu un zâmbet in colțul gurii .
     -Da,ca ești minunata .
Încerc sa ii s-ar in spate cum făceam pe vremuri doar ca bebele nostru nu ma mai lasă sa fac asta ,așa ca ma multumesc doar strângând-ul in brațe . Urcam in mașina ,iar pe scaun ,pe bord și in torpedou sunt dulciurile mele preferata ,acest băiat nu se mai oprește din a ma surprinde ,îmi fac loc printre ele ,ma așez confortabil și încep sa mânanc.Dupa 3 ore de condus ajungem pe marginea unui lac liniștit ,uimita de peisaj rămân blocată câteva momente și când ma întorc spre el îl văd zâmbind cu bagajele in mâna .
     -Nu știam ca ai făcut bagaje.
     -De când ești însărcinată dormi buștean ,le-am făcut azi dimineața când am scris și bilețelele .
Ii zâmbesc drept mulțumire și îl urmez . Lângă lac,era o cabana din lemn cu o terasa foarte mare suspendată de-asupra apei ,ma plimb efectiv uluită de tot ceea ce ma înconjoară ,totul ca fiind desprins din poveștile cu zâne și prințese .
      -Am despachetat ,iar acum vreau sa te schimbi in ceva comod ,mergem sa ne plimbam cu barca ,îmi spune si apoi ma săruta ,simteam atâta iubire in inima mea mică și eram atât de fericita încât nu voiam ca aceste momente sa se mai termine vre-o data .

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Oct 30, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

TradareaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum