Black Cobras VS Bloods

19 1 1
                                    

*Zoes perspektiv*

"Jag vet egentligen inte ens själv hur det kunde sluta så. För mindre än ett år sedan var vi båda ett gäng, enade, starka och behandlade varandra som familj. Antar nog att efter Hamza tyckte jag svek vår vänskap så har vi blivit två gäng igen som bara vill en sak, vara de bästa och farligaste som går på Miamis gator och både jag och Jason var beredda att offra allt för att vara bästa gängledarna."

Jag vaknade som vilken dag som helst, fixade mig, klädde på mig osv. Idag fick det bli en vit crop top med svarta slitna byxor och min moncler jacka. Jag gick ner till köket och såg att Rim redan var där och fixade frukost till oss båda. "Salve" sa jag till Rim. Salve är på latin och betyder godmorgon. "Salve, jag har gjort furkost så vi kan äta sen sticka till skolan snabbt" svarade hon mig. Mina föräldrar dog när jag var liten, eller det är iallafall historien jag vet om, så Rims föräldrar tog hand om mig så vi är uppväxta med varandra och räknar varandra som systrar. Jag dukade upp medan Rim lade maten på tarliken och vi började äta. Det fick bli chia pudding för oss båda. "Så vad är planen för ikväll då" sa hon med mat i munnen.
Ikväll skulle hela Black Cobras samlas hos Ali. Det var inget speciellt utan det är så vi brukar göra varje fredag, vi samlas för att snacka, dricka, röka på osv. Ja de flesta av oss är minderåriga men det är inget vi bryr oss om. "Idag tänker jag komma på en plan för att förgöra Bloods en gång för alla" svarade jag glatt. "Varför just idag" svarade Rim mig med ett leende. "Vet inte är bara på de humöret för att se Hamza arg på mig" svarade jag. "Han är arg på dig 24/7" sa hon sedan börja båda skratta.

*Senare i skolan*
Nu stod jag, Rim, Omar och Edon vid skåpen. Omar har gått om ett år och är därför med oss i skolan nu. Medan vi stod där hör vi rektorn börja prata i mikrofonen. "Zoe Blackwell, Rim Blackwell, Edon Halili, Omar Hassan ska omdelbart komma till mitt kontor". Vi kollade frågandes mot varandra och sa inget. "Jag har ju tidigare sagt vi borde mörda rektorn" avbröt Edon tystnaden med. Vi började skratta och gick till hans kontor. Efter vi väll släppts in så börjar rektorn snacka i mikrofonen igen. "Jag vill även ha hit Hamza Haddad, Dania Lightwood, Dylan Andrson och Tina Mikael" när vi hörde dessa namnen började ilskan inom oss. "Det har bara gått en vecka sen skolan börja igen och jag tänker inte året bli katastrof på grund av era problem" sa rektorn. "Nu är det du som startar problemen" svarade jag emot. Innan någon hann svara kom Hamza och resten in i rummet. Blickarna mellan mig och Hamza i den stunden var obeskrivliga. Alla i rummet kunde märka att vi bara ville slita sönder varandra i de ögonblicket. "SÄTT ER NER ALLIHOP FÅ INTE DETTA BLI MER DRAMATISKT ÄN DET BEHÖVER" skrek rektorn. "Ni ska bara vara tysta och lyssna på mig nu. I år ska ni inte få blanda in ert gäng drama i skolan eller lektionerna, så reglerna kommer bli hårdare för er alla särskilt Hamza och Zoe eftersom ni är ledarna." fortsatte han innan han avbröts av Hamza. "Du lever i en fantasi om du tror två gatugäng i krig kommer kunna vara chill med varandra i skolan" sa Hamza. "Entilgen något vi håller med om" svarade jag kaxigt. "Ni ser redan något ni är överens om" sade rektorn. "Något vi alla kan vara överens om är hur illa Hamzas andedräkt luktar" sa Omar och fick alla från Black Cobras skratta, till och med Rana börja fnittra.

*Efter mötet*
"Okej så vi ska träffas hos Ali 16" sa jag till Edon, Omar och Rim. "Jag kanske kommer lite sent" sa Omar. "Varför?" frågade Edon. "Hade annat för mig igår så ska istället köpa vodkan och whiskeyn idag" sa han osäkert. "Edon Rim gå till era lektioner tror jag måste snacka med Omar lite" sa jag med en sträng blick på Omar. Rim och Edon gick utan några protester. "Du träffar väll inte Tina?" sa jag. Omar såg chockad ut och gav inget svar. "Jag ställde en fråga!" sa jag argt. "Hur vet du?" fick han ut ur munnen. "Jag är ledare för en av Miamis kändaste och farligaste gäng. Jag är även en av de starkaste gängledarna i USA tror du inte jag skulle få veta tillslut!?" sa jag till Omar. "Men jag och Tina har verkligen något unikt, något jag inte känt på länge" svarade han mig. "Kom ihåg känslor grummlar omdömet. Var du också tvungen att ta någon från just Bloods?" sa jag. "Zoe det är samma som du kände för Edon innan man kan inte styra sina känslor!" sa Omar till mig. Allt mellan mig och Edon var komplicerat och jag blev arg att Omar tog upp det men orkade inte bråka med just honom. "Lyssna jag tänker inte förbjuda dig från att träffa Tina men om jag hör du droppat något till henne eller liknande är du ute ur Black Cobras" sa jag och gick därifrån. Jag ville inte verka så arg men jag vet själv att allt mellan Omar och Tina inte kunde sluta bra. Liksom om man bara tänker på hur det slutade mellan mig och Edon eller hur allt sluta med Hamza bara för han fick känslor för mig. Jag ville verkligen inte Omar skulle gå igenom något liknande.

---------------------------------------------------------
Hoppas ni gillade första kapitlet och att ni gick en liten blick hur allt är och varit. Ge boken en chans lovar att ni inte kommer ångra er<3

938 ord
Med slutet 972

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gang WarWhere stories live. Discover now