Capitolul 2- Amintiri din copilărie...🔥🔞

37 3 1
                                    

Fac câțiva pași in curtea scolii si vad multi adolescenți diferiți , în grupulețe ,care se aud chicotind și înjurând .Imi sare în ochi ,tocmai unul destul de retras... erau trei băieți și doua fete care șosoteau .Pot sa vad de aici fețele fetelor ,dar rămân uimita de unde pot cunoaște trăsăturile acelea superbe și parul ala bălai ,cret .Ma duc înghețată de spaima la acel grup și privirea îmi este țintita pe acesta.Mai am câțiva pași de făcut și o vad cum își îndreaptă capul spre mine .Ii vad pe buze un zâmbet sincer care-i lasă dinții perfecți la înaintare .A început sa alerge în direcția mea si când este fata în fata cu mine ma cuprinde strâns .
-De ce m-ai im... Ma întrerupe și urăsc asta .
-Anna Smith... Acum îmi amintesc perfect .Colega mea preferata de la grădiniță tocmai mi-a rostit numele după atât de mult timp .Eram cele mai bune prietene și ii necăjeam pe toți colegii noștri .Eram niște nebune și formam o echipa perfecta .... urma sa mergem la același liceu ,dar am luat-o pe drumuri diferite din cauza părinților ,care ziceau ,ca o sa ne afecteze aceasta prietenie la liceu ...din cauza problemelor pe care le creeam de mici pana în clasa a 8-a ,când am fost despărțite de părinții noștri,dar ne distram nemaipomenit când ajungeam în fata d-ei director. Tocmai ea este ...

-Kate?!
-Cine este pitipoanca asta? Spune un băiat din cei trei , dar nu îmi dau seama care este .Banuiesc ca este cel care este intors cu spatele si nu pot sa ii vad fata doar parul de castor , de un șaten-mestecaniu care-i iese în evidenta .
-Vezi-ti de tine ,pisoiaș!
-Taci Anna ...nu mai spune nimic și haide sa mergem ca va ieși urat dacă ești în preajma lui. Ma ia de mana și ma trage după ea ,dar aud din spate cum striga băiatul cu aceeași voce .
-Bine ca ai plecat altfel ți-o trageam ,păpușă!
-Ai auzit și tu?
-Nu-l baga în seama ,Anna. Nu te cunoaște ,nu știe ce persoana minunata ești și asa face cu fetele noi și sexy . Încep si rad în hohote pentru ai țiui timpanele . Știu...sunt "riaa de mică " și ma mândresc cu asta.Poate și din cauza bullying-ului reacționez ,mai nou ,asa ...
-Haide ,Kate! Spun dandu-mi ochii peste cap .Ai rămas aceeași fata .Cu haz întotdeauna,la orice ora și în orice moment. Începe sa rada și ea ,dar vorbele pe care i-le-am adresat o fac sa rada cu lacrimi și sa se țăvaleasca pe jos ,pe iarba d-abia tunsa ,uda.
-Ti-ai amintit ceea ce am făcut pe a 4-a sau ma gândesc doar eu la asta ?
-D...A... UHH... A strigat printre hohotele de ras ,deja toată atenția este asupra noastră și nu prefer asta .Ca sa evit orice comentariu ,ma aplec și ii bag degetul în burta ca sa se oprească din ras ....asa făceam și în copilărie.
-Haide ,Kate ... cu toții se uita la noi ,doar știi ca nu îmi place asta .Ii spun eu mai mult în șoaptă .
-Nici tu nu te-ai schimbat deloc. Imi spune puțin sarcastic ,dar o apuc fugitiv de mana și o trag după mine pana la intrare in școală.
-Ce-ai făcut pe tricou,Kate?!
-Ce sa fac ? Nimic .Doar știi ca, iubesc hainele .
-Ai o pata pe umărul stâng, pare a fi verde .
-CE?Haide la baie sa rezolvam ,nu pot sta asa pana la sfârșitul orelor ! O vad ,din nou ,după atât de mult timp ,nespus de agitata și pot sa ii citesc în ochi putina dezamăgire.Doar sunt hainele ei și tine mult la ele ,dacă ar putea și-ar cumpăra zilnic zeci de haine . Aceeași persoana ,nimic diferit la ea .

-Ce zici ,Anna?
-Da.
-Ai fost atenta la ce te-am întrebat?
-Nu.
-Veverița mea fără cap ,aceeași porecla meriți! :))
-Haide ,zi-mi ce s-a întâmplat odată! Ma amuza ,dar ma si enerveaza in acelasi timp aceasta porecla cu ,care ma striga des doar cand suntem singure pentru ca ,dacă afla cineva de ea o sa ma strige asa toată lumea și as exploda .
-Cred ca m-am pătat când am căzut pe jos. Este o pata verde care s-a imprimat în material din cauza ierbii ... era uda .Tu ce crezi?
-Într-adevăr... haide sa-ti dau eu o bluza. Mi-am luat de schimb la mine ca sa nu stau în hainele astea incomode toată ziua ,îmediat cum am terminat orele o sa ma duc sa ma schimb de fusta asta afurisita .
-Cum adică ,incomode?Iti sta superb .Sincer nu te avantajează pentru că-ți iese în evidenta pepenele asta,Anna! Ma trezesc cu o palma pe burta ,a durut asta.

-Asta zic și eu . Incerc,de ani întregi, sa o conving pe mama sa nu mai facă ochii aia de cățeluș când ma roagă ceva .
-Dă-mi odată bluza ... o sa intarziem dacă nu te grăbești.Nu vreau sa am probleme din prima zi . Scot repede bluza și rămâne uimita .
-Cum poți sa porți asa ceva ?Este foarte diferita fata de toate hainele pe care le-am văzut vreodata ,Anna .Mai are si mesajul "The devil in person".
-Eu nu ma justific în fata nimănui, Kate . S-au mai schimbat lucrurile de când ne-am văzut ultima data .O iei sau nu ?
- O sa o port ,doar azi pentru ca nu am alta soluție.
-Lasă, Kate! Acum, ca o sa fim din nou împreună și o sa ne vedem zilnic, o sa te fac să-ți schimbi singura garderoba cu haine "d-astea ciudate". Si am pus ghilimele în aer pentru a se prinde de ironia mea.

-Cum arat ? Ma întreba prietena mea ,după ce a ieșit din vestiar .
-Îți sta chiar ok ... Acum asta e părerea mea ,nu știu eu ce cred alții ,dar vreau sa te vad mai des în haine de genu'.
Ma panichez când aud o bubuitura ... era ușă pe care a ieșit Kate .A fost trantita atât de tare încât, toți adolescenții de pe coridor și-au întors privirea, doar trei baieti din fundul coridorului nu aveau nici o treaba.
O vad pe Kate care merge grăbită în direcția lor .Sunt nedumerita ... de ce a trântit ușă în halul ala?Cu ce am deranjat-o?
-Unde te duci asa nervoasa ,Kate? Strig cat pot de tare ,dar nu are nici o reactie .Încep sa alerg și eu ,îngrijorată .Ajung mai aproape de ea ,dar discuta cu cei 3 băieți...Îl vad din nou și pe cel cu par ciufulit ,cine este acest misterios?

-Cum îmi sta băieți? Este hanoracul prietenei mele .
-Ce mesaj e asta ,doamna ? Spune băiatul ciufulit și începe sa rada împreună cu ceilalți băieți.
-Unul chiar foarte bun .... O descrie perfect pe ea.
-Care ea? Se oprește din ras și spune curios cu o tenta de manie .
-Ceea de dimineață, celei care i-ai spus " Bine ca ai plecat altfel ți-o trageam, păpușă."
-Ahh..pitipoanca ... Ma cucerește al dreptului de tare ,s-ar putea sa fie următoare victima .
-Cum adică "victima"?
-Știi ca nimeni nu-mi poate rezista .Va ajunge în patul meu ,Kate. Îmi spune ,la ureche , cu o voce joasa ,tremurândă.

Din perspectiva Annai :
Am auzit tot ce au vorbit ,ce bine ca nu m-au observat ,dar cel care sta cu spatele ma enervează la culme.
Pana sa îmi fac curaj ca sa ma duc ,sa o întreb ce s-a întâmplat, băiatul pronunta pentru a doua oara "pitipoanca",intr-o singura zi, și o spune la adresa mea ... O zice și pe la spate ?Ș-apoi aud cea mai mare porcărie pe care as putea sa o aud dintr-o gura atât de spurcata ...vrea sa ajung în patul lui?Deja îmi ajunge ,o sa vadă el .
Ma duc nervoasa și hotărâtă ,bine ca sta cu spatele si nu ma vede .
- Pitipoanca este aia care te-a făcut pe doi lei. Ii dau un picior fix in acea umflatura imensa din pantaloni  .Dacă nu simte durerea din vorbe ,măcar pe asta sa o simtă .
-Uff... Ești o ratata ,nu știi cat de tare doare ,copil prost .Spune în timp ce a căzut la pământ, i-am dat atât de tare ca sa se învețe minte și sa nu mai zică niciodată "pitipoanca " .Mai ales ca nu -mi știe trecutul .
-Mulțumesc, anticipat .I-o trântesc și o iau de mana pe Kate pentru a pleca .Nu mai vreau să-l vad pe acest idiot vreodată.
Este un nataflet. Nici măcar nu-și arata fata ,este un las ,prostuț și egoist, de frustrat nici sa nu mai zic .
Sper sa nu fie asa Black Edison . Altfel o sa iasă urat.

~~~ "Scuzați-mi greșelile gramaticale, m-am grabit cand am scris capitolul pentru a nu-mi pierde ideile .
Nu am timp îndeajuns pentru a posta mai mult ...S-ar putea sa pun un capitol pe săptămână.
Este mult mai greu decat pare ,dar va îndrum și pe voi sa citiți cat mai mult ,sa scrieți povesti /cărți pentru a va dezvolta vocabularul și felul în care va adresați în fata altor persoane. Pentru ca ,am spus și în descrierea cărții, aparentele inseala ."
La 5 voturi și 3 comentarii postez noul capitol.

Cine este băiatul cu par șaten ?
○O cunoaște pe fata?
○ De ce se comporta asa cu Anna ?

M-ar ajuta nespus și m-ați îndruma dacă îmi da-ti cate un vot și lasa-ti un comentariu la capitol . Va pup dulce .😘❤💋
"C.A."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Stop bullying,give access to love Where stories live. Discover now