Fortsettelse på del 11

204 6 2
                                    

//mandag morgen//

Jeg våkner med en kvalme. Jeg tar opp telefonen og ser at klokken er 12, endelig en dag hvor jeg har klart å sove. Jeg var nok så utslitt at kroppen min ikke klarte å holde seg våken lengre.

Jeg finner i klær og tar de med på badet, tar meg en sjapp dusj. Soden det er sommer orker jeg ikke å ta på meg mye sminke så jeg fikser litt på brynene og tar på litt maskara bare. Jeg har på meg ett stramt aztek-skjørt med fargene rosa, hvit, oransje og andre lyse farger og en løs hvit magetopp med en grå cardigan over.
"Emma? er du klar til å dra på apoteket?" er det en stemme som sier. Jeg åpner døra, Astrid, det var vell ingen overraskelse. " Ja, skal vi dra nå?" "ja, bussen kommer om ti minutter så du må få på deg skoene!" , sier Astrid mens hun går ned til gangen.

//framme på apoteket//

"Hei, hva kan jeg hjelpe dere med i dag?", spør ei dame som går rundt i butikken. "Vi trenger en graviditettest" sier Astrid bare rett ut. Jeg ble litt overrasket egentlig at hun sa det rett ut! men det var vell like greit. Damen viser oss noen forskjellige før vi bestemmer oss for en. Vi betaler og går ut av apoteket. "Er du klar, Emma?" "Jeg er redd, Astrid. så redd..." jeg kjenner tårene presse på. Astrid omfavner meg med en stor klem. Det er så godt og ha henne ved min side, jeg ville aldri klart noe av dette alene! "Tusen takk..." sier jeg og klemmer henne tilbake.

//hjemme igjen//

Jeg går inn på doen og Astrid venter utenfor dodøra. Jeg åpner pakken og stikker den inn. på pakken står det at det tar noen minutter før det kommer et signal (vet ikke helt hva jeg skal kalle det).
//5 minutter senere//
"Bipbip" jeg tar opp graviditettesten... Jeg går ut til Astrid. En tåre renner ned fra ansiktet mitt... " Jeg er ikke gravid. jeg er ikke gravid Astrid!" Jeg kaster meg om henne og klemmer henne hardt, hun klemmer tilbake. For en lettelse! "ååå, så bra Emma!" sier Astrid og slipper klemmen. Hun tar tak i hendene mine, "skal vi feire med en is?" spør hun og løper ned til kjøkkenet og jeg løper etter.
Vi sitter og ser på The Carrie Diares mens vi deler på en kartong med ben & jerry's is.

Det plinger i telefonen min. "Hej, møtes om en timme?❤️ puss." det er fra Felix. "Ja, hvor?❤️" sender jeg tilbake. "kom til meg;*-your boyfriend"
"Hvem var det?" spør Astrid, "Felix, jeg skal møte han om en time... jeg må fortelle han.."

Forever? Forever.Where stories live. Discover now