Little mix & One Direction

5.8K 213 34
                                    

ATENTIE!!!CARTEA ARE NEVOIE DE EDITARE SERIOASA!!


Tr...trr...trr..

Ceas idiot!Off...azi e luni egal o zi de chin!

Hey!Ma cheama Perrie Edwards si am 17 ani,parul blond si ochii albastrii.Iubesc sa cant si aceasta pasiune o impart cu cele  3 prietene ale mele pe nume:Jade,Jesy,Leigh-Anne.Ele sunt singurele mele prietene bune.Siii cam atat....

Ma ridic din part, ma duc la baie imi fac rutina mea zilnica si ma indrept spre dulap.Imi aleg o pereche de pantaloni scurti,un tricou cu semnul lui Batman bagat in pantaloni, niste botine negre in piciore si imi indrept parul cu placa.

Cobor si ca de fiecare data sunt singura cu servitorii.

-Neata!*ii salut eu

-Neata !*imi raspund ei

Daca va intrebati de ce avem servitori este ca mama este prea ocupata cu serviciul decat sa faca lucrurile legate de casa.Asa ca a angajat o duzina de persoane pentru ai face treburiile prin casa.Chiar daca ma tine in puf eu tot ii duc dorul.

Dupa ce mananc le dau mesaj fetelor pentru a ne intalnii in fata liceului!Mdaaa...am cam omis ceva sa va spun!In liceul nostru invata si cei de la One Direction,trupa aceea de succes.Mie una mi se par niste inganfati!Se cred cei mai buni la muzica dar  nu sunt.

Ma urc in masina si pornesc spre liceu.Ajunsa acolo le vad pe fete si mergem spre sala de muzica.Blaaa...blaaa....bllaa.

-Domnisoara Edwards ne cantati ceva?*ma intreaba profa cand vede ca nu sunt atenta

-Aaa...sigur!

M-am dus in fata clasei si am cantat o melodie, care nici macar nu stiu cum se numeste.Fetele se ridica si ma acompaniaza.Cantam si deodata intra cei de la One Direction!Ne asezam in banca si ora se termina, iesim din clasa cu gandul sa ma duc la dulapul meu dar baietii ma opresc.

-Maii,maii,mai pe cine avem noi aici?*spune Zayn

-A!Pe Perrie Edwards!*spune Harry

Trec de ei si ma duc spre dulap, imi iau cartile si plec spre ora urmatoare.
*dupa 4 ore*

In sfarsit!Ies de la ore si cand sa imping usa mare a scolii ,cineva ma prinde de brat!Cand ma intorc erau maimutoii.

-Buna, Perrie!*spune Louis cu o ironie mare in glas

-Hai sa te invatam sa canti!*spune Niall si ma apuca de brat

Intram in sala de muzica si incep sa ma bata.Dadeau cu pumnii si picioarele in mine.Dupa ce si-au terminat treaba au iesit ranjind din camera.

Gata!Mi-a ajuns!Sunt batuta ,injurata, si cine stie ce o sa mai imi faca.Sa fie pregatiti s-o vada pe noua Perrie!

Little mix & One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum