A gyűrű

36 4 0
                                    

Felébredtem. Martha mellettem aludt. Felültem, de csak lassan léptem ki. Martha szuszogott egyet. Próbáltam halk lenni. Amikor leléptem, kinyitottam a ruhás szekrényt, és levetkőztem. Nagyon kellemetlem volt már, hogy egy 5 napos ruhában vagyok. A törölközőmért nyúltam, mikor megláttam hogy nincs ott. Halkan kimentem, majd a fürdőszobába nyitottam. Nem volt ott senki. Megfogtam a törölközőmet, majd a testemre borítottam. Elindultam a zuhanyzók felé. Megfürödtem. Mikor végeztem, felvettem a törölközőmet magamra, majd elindultam vissza felé. Martha már ébren volt.
-Jó reggelt!- köszöntem.
-Jó reggelt, kicsim!- köszönt ő is.
Ettől a megnevezéstől kipirultam... Martha rám mosolygott. Én is vissza mosolyogtam. Elővettem a lila ruhámat, majd a fürdő felé rohantam. Gyorsan átöltöztem,majd visszamentem. A fekete ruhámat a szennyesbe dobtam.
-Kérsz reggelit?- kérdeztem.
Oda bújtam hozzá. A hátát simogattam. Majd végűl egy csók után elindultam a konyha felé. Elkészítettem a reggeliét. Finom vajas kenyerek sajttal, szalámival, paprikával, és salátával. Vittem neki vizet is, hátha szomjas. Amikor benyitottam, Martha már felöltözött.
-Köszönöm, drágám!- mosolygott Martha.
-Szívesen....- mondtam.
Én is leültem, hogy meg egyem a reggelimet.
-Kimegyünk az étkezőhöz?- kérdezte Martha.
-Persze!- mondtam.
Feálltunk, majd kisétáltunk. Mindenki ott volt. Leültünk Marthaval. Egy ideig ettünk, mikor Martha felállt.
-Mi az kicsim?- kérdeztem.
Martha nem válaszolt. Egy kis dobozkát vett elő. Letérdepelt elém. Hirtelen mindenki elhallgatott.
-Vera Nair, hozzám jössz?- kérdezte.
-IGEN!- kiáltottam, majd elkezdtem könnyezni.
Martha rám húzta a gyűrűt. Mindenki tapsolt, majd konfettiket dobáltak. Valószínüleg megbeszélték. Megöleltem Martha-t. Ennek ünnepére aznap tortát ettünk.

Vége♡

Megint vége lett egy könyvnek. Remélem nagyon tetszett!

Martha x Vera - Identity V (Befejezett)Where stories live. Discover now