Wie is dat? (Hoofdstuk 2)

14 0 0
                                    

Ik had er zin in, nog 3 weken en dan gingen we met onze klas naar ameland het duurde nog zo lang maar het was oke. Ik had weer zin in deze dag. Tijdens wiskunde waren we alleen maar aan het grappen en kregen we de les niet eens mee. Ik vond het ook erg makkelijk het was gewoon procenten en delen. Het was wel saai want in begon tom steeds minder leuk te vinden. En ja ik kom er nu ook achter dat ik erg goed ben in het leuk vinden van iemand dan afhaken en iemand anders weer leuker te vinden 😂. Een van mijn beste vriendinnen Lena die zo smoorverliefd was op Tom, weet ook zeker dat we voor altijd single zouden zijn. Ze zegt altijd dat we in een flat gaan wonen met 10 katten, en natuurlijk altijd feesten en voor altijd bij elkaar blijven. Ik zei dan altijd ja en draaide mijn hand net als in de videoclip van single ladies. Maar in mijn hoofd was ik toch wel nieuwsgierig naar echte liefde. Ja we zijn nog maar 13 maar al die couplegoals de laatste tijd, pfff.. elke dag weer een koppel hand in hand door dr gangen van de school. Ik wil weten hoe dat is.
9 september
Vandaag was zo'n ongelofelijke rare dag.
Ik kwam de klas in. Ik was nogal vroeg maar er waren al veel mensen in de klas. Plotseling zag ik iemand naast tom zitten , ik had hem niet eerder gezien. Toen ik naar mijn plaats liep nog een beetje 'confused' zei hij 'he jij bent lina toch ?' Ik zei 'ja hoe weet j' ik werd plotseling onderbroken door Lena 'lina mijn jas mijn jas ! Het licht nog in de kantine' ik keek liep andersom naar de deur terwijl ik tegen hem zei 'spreek je zo moet ever dr helpen' in de gang zei denise 'dat is marcus uit 1D zijn vrienden zitten bij ons in 1B dus wou hij daar ook heen' ik zei niet veel alleen maar 'ow uhm oke leuk'
2 weken later
We waren op de boot, op de boot naar ons kamp op ameland. Ik had er zo veel zin in ik kon marcus beter leren kennen en iedereen eigenlijk. Het zou geweldig worden!
Ik wist dat hij een vriendin had met dezelfde achternaam als mij dus ik grapte weleens dat ze famillie van mij was . En hij keek dan altijd erg geschokt en hij dacht dat het waar was. Ik snapte nooit waarom maar het was oke. Toen we een uur later aankwamen op het eiland wilden we fietsen huren dus we liepen kilometers toen we aankwamen bleek het dat we bij de boot gewoon fietsen konden huren dus moesten we weer terug lopen. Ik vond het niet erg ik kon erg lang met marcus praten dus geen probleem. Maar ik bleef toch denken aan zijn vriendin. Zei heet annah ze is bloedmooi maar mensen zeggen welleens dat ze wel wat op me lijkt. Dat vat ik op als compliment. Ze leek me aardig maar ik zou niet bevriend met haar willen zijn waarom ? Dat hou ik liever voor me , ik denk wel dat de meeste het zouden weten. Toen we eindelijk bij de kampeerboederij aankwamen had ik er al zin in. De meisjes op een kamer en de jongens. We waren met 8 meisjes en er waren in onze zaal 16 bedden dus hadden we allen 1 bed om op te slapen en 1 bed voor mijn spullen. Het was nu al een leuk begin.

Jahaajahaa dat was al episode 2. Ik weet niet echt wat ik hiervan vind, ik vind m goed gelukt en goed nagemaakt naar het originele verhaal alleen ik vind het nog wel lastig met te namen 😂 toedelss zie jullie bij episode 3

The Secret CrushWhere stories live. Discover now