Eerste weken (pilot)

33 1 0
                                    

(Gebaseerd op een waargebeurd tiener/romantiek verhaal) (kan scheldwoorden bevatten)

-------------------------------------------------------
Hoii ik ben lina ik ben 13 jaar oud en dit is mijn verhaal over de eerste klas.
2 SEPTEMBER
Mijn wekker ging zoals altijd weer om 6 uur, dat was omdat ik dan nog een uur in mijn bed kon dromen. Normaal zou ik aan Tom denken, zijn blonde kuif liet me altijd naar hem staren. En als hij ook iets probeerde te zeggen moest ik al lachen. Dat ging natuurlijk vanzelf. Ik had mezelf elke dag beloofd dat ik niemand meer leuk zou vinden. Toen ik mijn nieuwe klas leerde kennen zag ik namelijk een oude bekende, Wytze, hij was die ene jongen die in de zomer naar een meidenslaapfeest was gedaan. Er was namelijk een spokentocht en hij zou ons laten schrikken. Iedereen vond hem natuurlijk geweldig met zijn bruine krullen en zijn stoere looppasje. Ik zei altijd dat ik niet met die stoere jongens te maken wou hebben, stiekem had ik al lang een crush op hem maar ik was nooit goed in zeggen van dat soort dingen, niet eens tegen mijn beste vriendinnen.
Toen ik hem zag in mijn nieuwe klas kon ik mijn ogen niet geloven. Wat was hij opgeknapt zeg ! Toen hij ook nog in mijn tafelgroepje bleek te zitten kon mijn dag niet meer stuk. Hij had geen vriendin en hij was geweldig. Iedereen wil toch een stoere en grappig vriendje ? Ik was al meerdere keren gebroken , mijn eerste vriendje was vreemd gegaan en het 2de was een 16 jarige die me liet zitten. De meeste mensen zouden opgeven maar ik zocht naar echte liefde.
7  SEPTEMBER
ik pakte tijdens onze les engels mijn lijst er weer bij , ik had een lijstje met al de namen die wytze tegen me gezegt had in die 6 dagen.
Slet, hoer, dat soort dingen. Ik vond hem niet meer leuk ik haatte hem zelfs. Misschien bedoelde hij het als een grapje maar ik vond dit zeker niet grappig. Dus ik trok weer verder en begon te kijken naar die populairste jongen van onze klas. Tsjonge... waarom heb ik niet eerder naar hem gekeken hij was grappig en knap ! Zijn naam was Tom en ik wist het zeker deze jongen was de leukste jongen ever ! Toen ik erachter kwam dat hij een vriendin had stortte ik in. Ik wist dat mijn vriendin lena hem ook leuk vond ze was zelfs smoorverliefd op hem ! Ze haatte zijn vriendin, dat snapte ik wel want ze was een bitch en ze was zeker niet knap.
Elke dag staar ik weer naar hem.
Het was moelijk want hij zat recht achter me .
Dan deed ik alsof ik tegen mijn vriendinnen iets ging zeggen want hun zaten ook in zijn groepje ik had dan ongeveer 3 seconden de tijd om naar hem te kijken. Ik had er alles voor over.

Hee ik hier dit verhaal gaat dus over mijn leven en ik hoop dat jullie het eerste hoofdstuk leuk vonden. Ik heb geen echte namen gebruikt want ik wil niet dat ze dit zien en daarom heb ik van die basic namen gebruikt😂 dus ja ik ga nu verder met het 2de deel.
Toeeedeeelss❤️

The Secret CrushWhere stories live. Discover now