Gânduri /2

7 0 0
                                    

Mdap , încercarea acestei aplicații , sincer, nu știu de ce încerc asta  , spun asta pentru că nu sunt genu de om ce se plânge .Sincer ultimele 3 luni au fost oribile , am avut ceva căderi ,ceea ce este destul de ciudat , având în vedere faptul că nu am avut nici o data perioade de genu , Îi destul de trist ,  sunt un om cu ceva așteptări , și , este normal , orice om își dorește un mod de viață mai bun , însă , aceste așteptări, sunt efectiv o bombă cu C4 , nu știi când sau unde , dar un lucru îl știi, acea bombă va exploda.
-
-
-
Sincer , nu știu când a pornit toată treaba , cred că în momentul  în care mi-am dat seama ca nu am de ales , mda , aceea vorbă EPICĂ "alt fel e viața cand ai de ales", lăsând asta la o parte , cred că starea cu adevărat nașpa a fost in momentul în care am realizat că nu mai am pe nimeni în preajma mea , însă, adevărata chestie dubioasă era faptu că realizam acest lucru și nu mă deranja , din potriva, imi doream sa înlătur si celelalte legături , însă spre fericirea mea nu am făcut acest lucru.
După acestea,  m-am dus într-un câmp opus logicii normale , întrebări puerile ,însă , cu un mic strat de  "de ce " , de ce trebuie să te naști într-un sistem pe care nu îl poți schimba într-un mod cert , de ce  există stereotipuri în condițiile în care suntem aceeași specie , etc , etc . Însă după o lungă perioadă de întrebări fără raspuns, realizezi, ca problemele  tale sunt doar o parte din problemele pe care le ai de rezolvat , pentru a ajunge  in direcția "către fericire "
-
-
-

După aceste lucruri , încerci să ignori , încerci să lași imaginaru de o parte și să te focusezi pe prezent și lucrurile fizice pe care le poți modifica .Însă acest lucru este pe un termen destul de scurt , în cele din urmă  realizezi ca ai nevoi , iar acele nevoi necesită  gândirea și procesarea , ceea ce duce la o listă imaginară cu ce crezi tu că ai nevoie , și,  ce ai avea nevoie pe viitor. Cel mai drăguț lucru,  să  îți poți imagina nevoile unui depresiv , îi un fel de artă abstractă din timpurile noastre cu o lucrare în scârbă a lui Van Gogh , deși mintea mea era în orgasm ... mda, dubios , ce pot spune.
Însă, spre fericirea mea sunt un om adânc înrădăcinat în realitate , îs fucking realist, deși asta nu mi-a adus foarte multe momente plăcute , este ceea ce iti trebuie pentru a merge mai departe si a face față oricărei situații.
-
-
-

Totul bene până la contactul cu drogurile , asta este de vis , momentul în care mi-am dat seama ca realitatea poate fii în mai multe feluri , deși am avut ceva experiențe neplăcute,  am găsit și ceva înțelepciune,  pe lângă riscul de dependență (pe care tu o creezi la drogurile de risc mediu-mic) și suprasolicitarea organismului  , aceea a fost perioada de recuperarea,  nici o grijă,  totul se întâmplă cu un motiv , fie ca acela ar fii că totu' este predestinat sau evident celălalt motiv , pentru că totul este random.
O perioadă destul de grea după perioadă de "relax" spre fericirea mea , am întâlnit ceva persoane ce mi-au ridicat moralul printre altele,  una dintre ele , și cea mai subliniată , ar fii Alexandra , una dintre cele mai open mind persoane pe care le-am întâlnit,  orice conversație ducea mult prea departe de banal , iar sexul , era demential , era genul de persoană deschisă la orice , și, în același timp submisivă  , cu ea am spart recordul de sex în fiecare zi,  timp de 2 luni.
Însă totu' a fost doar ca un flare gun de ajutor , este destul de puternică pentru a atrage atenția pe o rază foarte mare,  însă , aceea stralucire salvatoare durează doar câteva secunde .
Toate acestea lăsate într-un negativ de amintiri  , mergem mai departe .
-
-
-

Vorbesc despre perioada  în care am un prieten foarte apropiat , acest lucru se întâmplă cu personajul K9 îl pot numi , însă toată treaba se petrece din perspectiva lui (mă refer la prieteni foarte apropiați) 
Era genu de om ce avea vicii de cacat ,pe lângă faptu că avea obiceiuri și mai de cacat , însă mi se părea fun să îl am în preajma , imi plăcea să fiu sarcastic pentru că de cele mai multe ori nu știa cum să reacționeze,  nu știa  dacă chiar vorbesc serios .
Însă acel om mi-a dovedit o chestie pe care am mai auzit-o și am ținut să o cred de prima dată   " orice om are un preț " , și așa am ajuns pentru trafic de droguri de mare risc la penitenciar cu executare pe 7 ani ... Dap , ceea ce citești, am scris de aici ...Dacă ti se pare dubios,  îi ok , am scris ceva despre sarcasm mai sus , idee este ca omu' ma vandut , Sincer nu eram foarte șocat,  doar ca iti dorești să ai un astfel de om"de încredere" în preajma ta, și ,  cred că asta ma dezamăgit cu adevarat .
Si asa am ajuns în punctul culminant în care  , încerc să recrutez ceva oameni cu potențial în viața mea personală. 
-
-
-

Vara lu ' 2012 , pe lângă sfârșitu' lumii,  aveam ceva în plus , bună voință de a crea noi legături.
Asa am ajuns în punctul de ai cunoaște pe Alex , un tip destul de ok , în ceea ce privește ok (mă refer la faptu că,  te plictisești în preajma acelei persoane doar dacă nu aveți hobby-uri comune).
Cristi , un tip nu foarte inteligent , însă,  foarte spontan(genu' de om pe sistemu' , hai la bibliotecă, și totul se sfârșește prin a te plimba beat-semi dezbrăcat prin centru orașului în ora de vârf)
Cătălin,  genu de tip mai introvertit,  însă in același timp foarte social , și de cele mai multe ori nehotărît în legătură cu orice.(bipolar-sociopat-emo, mda ,lovely combinația...)
Ana , genu' de tipă foarte sociabilă , directă, cultivată-decentă , știu,  nu prea este din imaginea de mai sus ... însă,  ce nu știți voi , este că (După 5 litri de cuba libre, 3 shoturi de vodka si o sticlă de stejar , vedeam pe real transformare lui Dr. Jekyll în
Mr Hyde , oricum genial)
Și în cele din urmă,  Maria , mama răniților, nici în acest moment nu înțeleg,  de ce se afla in acel grup (genu de persoană martorii lui iehova , varianta 2.5 ) to be continued..

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Oct 09, 2019 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Thoughts About ShitTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon