10

2.2K 148 0
                                    

M-am ridicat de pe canapea si m-am dus in crama de la subsol . Am luat o sticla de "Jack Deniel's" de pe raftul de sus si dintr-o carte veche am scos un pachetel cu 50g de hașiș. M-a intor langa Jhon si am desfacut sticla.

-Stai ! Ce crezi ca faci?

-Ca de obicei....ma relaxez !

- Cum ? Cu droguri si alcool!?

- Da ...ce are?

- Nu! Tin prea mult la tine ca se te las sa iti distrugi viata asa!

-Calmeaza-te, totul e ok! Ar trebui sa incerci si tu! O sa iti placa!

-Nu, asta nu e bine ! Am incercat sa imi schim stilul vestimentar pentru tine, dara asta e prea mult. Trebuie sa incetezi sa mai ai astfel de obicieiuri! Iti strici viata!!

-Haide !

-Nu ! A tipat el in timp ce incerca a imi ia hașișișul din mana, dar nu a reusit. Am fugit in baie , m.am incuiat acolo si am inceput sa fumez. Dupa ce am iesit, am  urmarit unicornii roz care vomitau curcubee , pana la etaj, l-am luat pe Jhon , am intrat in dormitor si am incuiat usa.

M-a pus in pat si s-a urcat peste mine. A inceput sa ma sarute salbatic , in timp ce imi dadea tricoul jos . Am pus mainile pe sub bluza lui, i-am mangaiat usor abdomenul perfect si apoi i-am dat-o jos. A coborat mai jos cu sarutarile  si m-a muscat de gat . Mi-a dat pantalonii jos,apoi si chiloteii. In timp ce il muscam de abdomen , a scapt si de restul hainelor de pe el. Ma facea sa gem si sa mârâi. Era ca o bestie care a scapat din cusca!

Dragoste rebelaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum