4

3.2K 182 1
                                    

Luni dimineata , in jurul orei 8:00 ceva a inceput sa bazaie. Era un bazait enervant care imi tulbura somnul de bebelusi. Am intins mana spre sursa de unde se auzea sunetul si am sesizat ca mobilul meu era vinovatul . Primisem un mesaj, dar numarul nu era salvat in agenda. L-am deschis si am inceput sa citesc :

Buna!

Ce faci? Cum a fost week-endul tau?

P.S : Am gasit numarul in jurnal si m-am gandit sa vad cum iti mai merge.

John.

Cand am terminat de citit mesajul eram extaziata si surprinsa si fara sa vreau am scos un mic tipat de fericire. Nu am stat pe ganduri si am decis sa ii raspund :

Buna!

Eu sunt bine! Week-endul meu a fost grozav! Tu ce mai faci? Week-endul tau cum a fost?

Roxy

Am primit raspunusl peste 2 minute

Eu sunt bine ! Week-endul meu a fost defapt cam plictisitor. Ei bine ne vedem pa liceu!

John

Am realizat ca era deja 10:40 si mai aveam doar 20 de minute sa ma pregates pentru liceu.

M-am imbracat cu un maieu rosu, o fusta neagra si un dres de aceeasi culoare cu maieul. Am pus pe mine un sacou negru si am luat in picioare niste bocanci. Mi-am aranjat parul in cea mai mare viteza, mi-am luat ghiozdanul de pe birou si am alrgat spre garaj in timp ce infulecam un pachet de biscuiti. M-am urac pe motocicleta si in 5 minute eram in fata scolii.

Am mers la dulap sa imi las cartiile si l-am vazut pe Mike vorbind cu cineva . Incercam sa imi dau seama cine era . Cu siguranta nu era din gasca noastra. Dupa ce cei doi s-su despartit , am putut vedea mai bine cine era acea persoana anonima . Avea un par blin lucios si niste ochi albastri , crislaizati. Imi amintea de cineva. De acea persoana care reusea sa ma faca sa tremur de emotii si bucurie numai la auzul numelui sau. In acel moment mi-a picat fisa ! Era Jhon !

Dragoste rebelaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum