Nawoord & Dankwoord

36 12 22
                                    

Lieve lezers,

Yep, Meisje uit het Rood is af. Ik hoop dat jullie het net zoals ik wel mooi vonden. Het verhaal gaat over depressie en de pijn ervan. De moeite die het kost om het te verslaan.

Ik ben op het idee gekomen voor dit verhaal door survalio10 en haar project #SpreadPositive . Ondertussen is dat project al ten einde, maar de positiviteit die zij heeft verspreid voel ik nog steeds en zal ik nog steeds blijven verspreiden.

Ik heb zelf ook last gehad van alles waar dit meisje uit dit boek mee vocht, maar ik heb net zoals haar de kracht gevonden om gewoon mijn spiegelbeeld kapot te slaan, om de depressie te overwinnen en daar ben ik trots op.

En als jij nog niet zo ver bent, dan weet ik zeker dat jij ook ooit zo ver komt. Denk elke ochtend iets positiefs, denk aan iets moois, lach eens oprecht. Hoe moeilijk het ook is, ook jij gaat de rand van de put halen.

Verspreid positiviteit, dan wordt de wereld voor iedereen iets makkelijker. 

Ik wil graag mijn beste vriendinnen bedanken, hhfhh33Beaniegirl11 en Foxie265. Ook wil ik MayleneHunt bedanken, omdat zij er altijd voor mij was.

Omdat zij altijd naast mij stonden en mij hebben laten inzien wat plezier echt is. Want dat is niet iets heel groots, dat kan ook gewoon iets zijn als gewoon met z'n drieën lachen om iets super doms, zoals dat ik niet kan fietsen. Dat is een heel lang verhaal trouwens, maar het was iets waarmee ik heel veel plezier heb beleefd. 

Ga gewoon afspreken met vrienden, lach je kapot om iets doms met vrienden, wees vrolijk, wees positief, leef! De kleinste dingen zijn vaak de mooiste dingen uit de dag en die moet je eruit halen en voor eeuwig koesteren (een verbasterde uitspraak van hhfhh33).

Verspreid positiviteit, dan wordt je eigen leven ook veel positiever. 
#SpreadPositive

Knuffels en liefs,
Animals178
- Dyane -


Meisje uit het RoodWhere stories live. Discover now