Birşeyler Ters Gidiyor..

7.7K 393 23
                                    



..

Ahh kafam kazan gibi oldu.

Neden mi ?

Vizeler başlamak üzere ,

Eczanede mecburiyetten Kerimi görüyorum.Mecburiyetten çünkü stajım bitmeden gidemem bir yere ama az kaldı allahtan birkaç gün sonra bırakıcam bu eczaneyi.

Hem kendi aklımı bulandırmamak için hemde ona daha fazla ümit vermemek için.

Birinin size olan duygularını öğrendikten sonra onunla olsaydı şöyle oldu demişizdir illaki.Bu da aynı o hesap işte.İnkara gerek yok.Bence kesin öyle.

Gizemin birşeyler karıştırdığından şüpheleniyorum.İkizlerle devamlı fısır fısır konuşup duruyorlar.

Can bu aralar evlilik meselesini iyice gündeme getirmeye başladı.Can ne kadar ısrar ediyorsa Gizem de bi o kadar hayır diyor.Bunu bi açıklaması olmalı.İllaki.

Ve son olarak Kerim.

Evet nişanlım olan.

Yaklaşık 5 gündür beni aramıyor.Her gece telefonun başında nöbet tutmaktan uyuya kalıyorum sabahları göz altlarım mor bi vaziyette okula gidiyorum.Hatta geçen hocanın biri bu halimi sordu üstüne bide espri yapıp beni rezil etti

''-Emine

--Buyrun Hocam

-Kızım o gözlerinin hali ne ? (Hoca sağolsun onun ayesinde herkez fark etti bu durumu bana döndüler ve herkez yapacağım açıklamayı merak ediyor)

--Hocam gece vizelere çalışırken uyuya kalmışım (Aslında çok da yalan değil)

-Ha tamam kızım o zaman bende başka bişey sanmıştım.

--Hayırdır hocam ne sandınız ?

-Yeni moda felan sanmıştım

--Anlamadım hocam ?

-Hani siz gençler suratınızı boyuyorsunuz ya.Bu da yeni moda sandım gözlerinin altı mor mor bonzai modası yani ( Komik miydi ? Gülmeli miydik ? Hani ben hiç gülmedim.Ama sınıf güldümü ? Güldü.Rezil oldum mu ? Oldum. Konu kapanmıştır.)

Kerim askerde nasıl arasın diyorsunuz belki de şimdi.Arar çünkü içeri telefon soktu.Arasın.Aramalı.

Elmas teyzeleri aradım bu sabah.İki kem küm etti kapadı konuyu.

Hani önceden kızım felan derdi ama şimdi demedi.Hani dedi ama ben o sıcaklığı alamadım.

Allahım noluyor ? Korkuyorum.

-Bakın burada kapalı kızımız varmış.''dedi biri.Sizce kim ? Burcu.

Hemen kitaplarımı topladım eve gitmek için kalktım.Cevaplamak istemiyorum bunun laflarını.Çünkü kaideye alınacak biri değil burcu.

-O kafandaki bez parçası sana ağır gelmiyor mu ? Güzelliğini kapatmıyor musun ? Ahh doğru ya zaten bi güzelliğin olsa kapamazdın sen  o saçları.Hangi devirde yaşıyoruz ya ? Baş kapamak neymiş ''

Ama tabiki herey bir yana kafamdaki eşarbım bir yana.Hayır anlamıyorum.Okulda o kadar çok kapalı varken neden ben ? Hadi onuda geçtim.Bu kız bu cesareti nereden buluyor ? Heyy kızım müslüman topraklarında yaşıyorsun sen kendine gel.

Etraftakilerin uğultuları duyulmaya başladı hemen.

Etrafımız sarılmaya başladı.

Ben tek kelime laf etmiyorum hala.Sırtım burcuya dönük bir haldeyim.Benim gibi düşünenler birer birer burcuya laf söylemeye başladı.Ama sanki o benim yanıtımı bekiyor gibiydi.

ZEVAHİR - #Wattys2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin