4. Menekülés

780 62 1
                                    

☆Eiji☆

Nem hiszem el, hogy kimondtam. Ráadásul így ragaszkodom az igazamhoz. Valahogy most elég kínosan érzem magam. Vajon, most azt gondolja, hogy egy őrült rajongó vagyok? Vagy undorodik tőlem? Rá pillantok és észreveszem, hogy arca ki van pirulva. Enyém is követi példáját. Nem hiszem el. Ez annyira kínos.

- N...ne haragudj...de most mennem kell. - hadarom el a végét és elszaladok. Hazáig meg sem állok. Amint belépek a lakásba, hátam az ajtónál döntve fújom ki magam. Hirtelen az én drágaságom ugrik a nyakamba.

- Meg jöttem, Buddy. - mondom nevetve. Simogatva puha szőrét felállok és a konyha felé veszem az irányt. Kinyitom a hűtőt és kiveszem a tegnap esti vacsorát. Nincs ma kedvem főzni. Egy jó kis lasagne, és mindjárt jobban leszek. Berakom a kaját a mikróba és 2-re állítom. Amíg melegszik a kaján, öntök Buddy-nak új vizet és egy kis kaját, majd megsimogatta fejét hagyom had egyen. Felrakok vizet forrni a forralóba és kaján fogva megyek és leülök a kanapéra. Bekapcsolom a tévét és kerítek egy klasszikus filmet. Az egyik csatornán megtalálom a Shogun-t. Épp most kezdődik. Buddy amint végzett a kajálással felugrik mellém a kanapéra és velem együtt nézi a filmet. Szép lassan megvacsorázom, majd a film vége után játszom egy kicsit Buddy-val. Eldobom a labdát, ő pedig vissza hozzá. Egy régi ugráló kötéllel kötélhúzást is játszunk, majd miután elfáradtunk ő befekszik a helyére aludni. Én egy ideig mosolyogva figyelem majd elindulok zuhanyozni. Amint a víz alatt állók vissza pörget a mai napot. Jesszus isten. Hogy mondhattam ezt? Arcom kezembe ejtem, hogy elrejtsem a vörös arcomat. Szép lassan meg mosakszom, majd meg törülközve felhúzom pizsamám. Beállítom az ébresztőmet 5 órára és befekszem az ágyamba. Egy órán át forgolódom, majd végül sikerül elaludnom.

Flash /vaku/ (Banana fish ff.)Where stories live. Discover now