Bölüm 2

86 10 4
                                    


yıl , gelecek postasına göre 1936 idi.

eğer harry doğru hatırlıyorsa , voldemort -hayır , tom- 1926 yılında doğmuştu.bu yıl on yaşına girmiş olmalıydı ve bir yıla hogwarts'a başlayacaktı.harry göremeyen gözlerindeki gazetede dans eden yazıları olan gazeteyi sıkıca tuttu.mümkün olduğunu düşündüğünden daha da geçmişe gitmişti.keşke hermione'i özel zaman döndürücüsünün ne kadar iyi çalıştığını görecek kadar yaşasaydı.onun teorisi sıradan bir teori olmaktan çok uzaktı.gerçekti.

harry elinde duran kırılmış cihaza baktı.zaman döndürücü işini gerçekten takdire şayan bir biçimde yapmıştı ve harry sadece kendisi tarafından açılabilecek olan sürekli yanında taşıdığı özel kutusuna dikkatlice yerleştirdi.bu kötü niyetli beri tarafından ele geçirilmemesi gerekecek kadar güçlüydü.

kağıda boş bakışlar atarken merak etti , tom riddle 'ı bulunca bir kez ona ne yapacaktı ?

tom arkadaşı olmak için çok genç kendisinin çocuğu olmak için ise çok büyüktü.

harry kırışmış kağıdı kaldırdı ve oturduğu sehpanın üzerine attı. ajandasındaki ilk iş tom'un nerede olabaliceğini bulmaktı.harry onun yetimhanede büyüdüğünü biliyordu ve etrafta araştırma yaparken uzunca bir süre meşgul tutacak yetimhaneler vardı. -bu kısım yer tespit büyüsüyle kolayca çözüldü.-

yeri kesinleştiğinde ,harry hiç bir zorluk yaşamadan cisimlendiğinde koruma kalkanlarına kıyasla mağazada gerginlik hissetti.başta bu kadar yüksek sihirişine kafası karıştı sonra yılı hatırladı. grindelwand'ın gücü yükseliyordu ve yakında ikinci dünya savaşı başlıyacaktı.

harry sihirli bariyeri güçlü bir çatırdama ile itti ve muggle londrasına girdi.hızlıca kendisini ve cübbelerini gizleyecek bir büyü koydu üstüne ve yolun aşağısındaki soluk yazılı binaya baktı. "wool's yetimhanesi",yani tom'un yaklaşık on yıldır yaşadığı yer burasıydı.karamsar görünümlü bina harry ön kapıdan içeri girerken moloz kokuyordu.

"merhaba beyefendi" dedi genç bir kız. " bayan cole'u mu arıyorsunuz ?"

"bayan cole ?"

" o yetimhanenin yöneticisi " diye açıkladı kız.

"evet , ozaman " dedi harry, ona nazikçe gülümsedi"evet , onu arıyorum".

kız başını salladı ve binanın içinde biryerlere koşmaya başlaı ve harry dışarıda bekledi. tembel tembel binanın fakir dekoruna ve genel görünüşüyle ilgili not aldı.kısa süre sonra zayıf, yıpranmış gözüken kadın karanlık koridordan arkasında onu takip eden kızla belirdi. kız onu işaret etti ve kadın bayını sallayıp "teşekkür ederim . şimdi koş ve küçük çocuklara göz kulak ol "

"evet, hanımefendi."

kadın yorgun bir bakışla kadın ona doğru yürüdü. " ben bayan cole " dedi elini uzatırken.

harry elini tuttu ve salladı.

" martha beni aradığınızı söyledi?"

"evet" dedi harry . "belli bir oğlanı arıyorum"

bayan cole düşünceli bir şekilde başını salladı. " oğlanın ismini biliyor musun ?"

"tom riddle "

"çocuk riddle?" dedi bayan cole. "neden onu arıyorsun ki ? onun onunla görüşecek bir ailesi yok."

harry peverell ailesini düşünürken iç isitan bir şekilde gülümsedi.uzak , çok uzaktan akrabalardı.voldemort'un ve kendisinin soyunun iki peverell kardeşin soyundan gelmesi ironikti."aslında , biz akrabayız"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KADERİN ELLERİWhere stories live. Discover now