Allt du behöver veta: Emerson

4 0 0
                                    

"I slutet av spelet återvänder kungen och bonde till samma ruta."

Italienska ordspråket

Namn: Emerson II Gustav Magnusson, Hans kungliga höghet, kronprins av Sverige och Norge, hertigen av Jemtlanda / Hans majestät kungen av Sverige och Norge

Ålder / födelse: 25/07/1984

Förhållande: Far: Emerson Gustav Magnusson, Hennes majestät kungen av Sverige / Hennes majestät den norska konsortkungen / mor: Josephine Victoria Oldenburg, Hennes majestät den norska drottningen / Hennes majestät den svenska konsortdrottningen / syster: Merinda Alexandra Oldenburg Magnusson , Hennes kungliga höghet Prinsessan av Sverige och Norge / Hennes kungliga höghet hertiginnan av Varmlândia

Stjärntecken: Leo

Utseende: Mörkbrunt hår, nästan svart./ Hazel-ögon Grönaktig hassel./Calcasian/1.90 cm tall./Set definierad muskeltyp

Psykologisk profil: förkylning, beräkning, egocentrisk, kritisk, mord, manipulativ, med spår av tyranni, psykopati och auktoritärism. Emerson kunde enkelt kontrollera massorna med bara några söta ord, som fungerar som en fasad för hans sanna avsikt. Hans analys kan peka på känslomässig okontrollerbarhet eller total brist på empati, men Emerson är mentalt stabil och tenderar även till attityder som visar något annat.

Personlighet: Emerson är en naturlig, naturdominerad kontrollant, har en förförisk kraft som skulle kunna locka någon. Mannen är benägen att överdriva, vi kan bevisa detta i hans förflutna, där han levde ett orubbligt liv vattnas av att dricka upprätthålla relationer med olika människor.

Emerson har en stark personlighet och är invasiv, hans personlighet är mycket lik sin syster, de två som barn fick konstant konflikter som resulterade i upphettade debatter och ibland smällar. Det kan vara väldigt grymt när du vill.

Fakta: - Emerson har inte ett bra förhållande till sin far, mannen bestrider sin sons handlingar, vilket genererar en konstant laddning.

- Emerson är din syster Merinda, de kom för att hjälpa varandra när de nådde sin ålder. Emerson täcktes av sin syster under de dagar som går ut för att dricka. Merinda när de reser för att träffa Prins Philip av Danmark, då de två var hemligt besläktade, men tack vare Emerson kan Merinda förlovas och gifta sig med sin älskade. Då var hon förlovad med Maximilian, hennes mors kusin. Förlovningen bröts och det nya äktenskapet avtalades.

- Josephine idealiserade i sin son monarken som hon skulle vilja att hennes man skulle vara, hon uppfödde sin son känd i stora tänkare, älskare av forntida ordspråk, hon tog upp honom till en riktig sofist, vilket han gör med stor framgång.

- Emerson är inte gay som de trodde, pojken är faktiskt bisexuell.

- Emerson är kär i Santino, men har samma känsla för Lydia, som inte matchar honom som han skulle vilja.

- Sedan barndomen har ett fejde med Maximilian har de två varit fakta på vägen flera gånger.

Emerson var beredd att bli en stor kung, en kung som kommer att förändra historien i ett land som aldrig kommer att veta att det har förändrats. En man vägledd av sina passioner, men mycket skyddande för sin familj. Den som känner honom vet att han inifrån är en bra person.

Men hans förflutna spöker honom, rubrikerna målar fortfarande hans svaga berusade förflutna, det kan användas mot honom mycket snart. Behöver kungariket verkligen en orolig berusad av makten?

Många skulle säga nej ...

SkandalWhere stories live. Discover now