4. Strategia

3.8K 289 15
                                    

CAPITOLUL 4. Strategia

Pentru Ema era destul de clar că intrase într-un joc pe care avea să îl piardă din start. Dar era palpitant și era singura ocazie să intre pe sub pielea lui. Aștepta cu nerăbdare fiecare moment în care el o aborda și se prefăcea că nu pricepe aluziile, de teama de a nu părea o femeie ușoară.Nu era. Dar gândea ca una, ori de câte îl vedea.

- Bună! intră grăbită în biroul lui dar își înghite cuvintele când vede că Alex era într-o discuție telefonică. Îi face semn să intre, zâmbind încântat.

- Da. Trimite-mi factura pe email și fac plata azi. Știu. Normal. Adaugă, ascultând interlocutorul. Între timp își plimbă ochii pe Ema, din cap până în picioare. Ema îi zâmbește, nu o deranja. Nu era ca și când ar fi fost dezgustată de vreme ce atracția era reciprocă.

- O să îi primești garantat. Dă-mi proforma și ne auzim după amiază. Ok. Pa. Încheie, reluându-și locul pe scaunul directorial. O privește amuzat, rezemat relaxat, de spătarul scaunului.

- Raoul mi-a zis că vrei să mă vezi... începe Ema, văzând că Alex nu îi spune de ce o chemase, deși încheiase apelul.

- Corect...

- Și? Vrei să îmi spui ceva?

- Nu. Așa ți-a zis? Că vreau să îți spun ceva?

- Nu...

- Dar cum?

- A zis că vrei să mă vezi. Alex îi zâmbește larg, privind-o cu drag. Îi adora partea asta naivă.

- Am vrut să te văd ca să încep ziua bine. Poți să pleci acum. Ema râde fără voia ei. O măgulea jocul lui. Râsetul ei sincer e molipsitor.

- Sau poți să mai rămâi dacă îți face plăcere.

- Am treabă. Îi explică emoționată, coborând privirea. Ochii lui cercetători o inhibau.

Alex înțelege imediat că avea efect asupra ei. Și asta îi dădea curaj să înainteze cu încercările de a o cuceri. Pășește până în fața ei și îi atinge bărbia încet, obligând-o să îl privească.

- Să îmi spui dacă îți place ce facem.

- Ce facem? Îl privește absorbită, simțind că pulsul o ia razna. O pupă scurt ca un adolescent stângaci apoi se retrage. Nu avea de gând să cerșească prea mult acordul ei.

- Dacă te deranjează și mă consideri respingător, se cheamă hărțuire sexuală. Dacă îți place, lucrurile se schimbă. Doar să îmi dai un semn. Nu vreau să te stresezi când mă vezi. Să te temi că te ating, să fii mereu precaută. Așa aș ști și eu cât de departe să merg... și tu nu ai mai sparge atâtea farfurii.

- Nu e vorba despre asta.

- De ce dai mereu înapoi, Ema? O întreabă, cercetându-i privirea. Ori de câte ori se apropia prea mult de ea, fata se intimida și îi evita privirea.

- Te scârbesc când te ating sau ți-e teamă că te vor judeca ceilalți că te vezi cu șeful?

- E mai complicat de atât.

- Poate dacă îmi explici, nu o să pară la fel de complicat. Nu am timp de pierdut. Îmi place de tine dar nu reușesc să înțeleg ce îți dorești. Discuția rămâne la același nivel. Un bărbat la patru ace intră fără să bată și le întrerupe dialogul.

- Alexandru! Sper că nu întrerup nimic! Îi întinde mâna, încântat.

- Deloc. Ia loc. Alex revine la tonul profesional.

Dragoste all- inclusive VOL.1 Craiul din OlimpWhere stories live. Discover now