Bir

752 40 0
                                    

Riley yatağında yatıyordu, gözleri yukarıdaki pencere setindeydi. Komidinin üzerindeki dijital saate baktığında sabah 3:50' yi gösteriyordu ve hiç uykusu yoktu. O gittiğinde ne de o gibi hissetmedi. O bir çocuk hakkında çok meraklı değildi, o zaman adını bilmiyordu.

Çocuk 2 hafta önce Riley'in yanındaki eve taşındı. Riley onu yürürken görmüştü - bu saatte dışarıda gizlice onun evinin etrafında fakat onun ne nereye gittiğini biliyordu ya da ne yaptığını. Onun genellikle sabah 4'te ne yaptığını biliyordu.

Riley hiç onun hedefine yaklaşmış, değildi. O sadece onun adını ya da favori gruplarından ziyade alışkanlığını bilmek istiyordu. O garip bir ruhtaydı ve kimseye çok güzel görünmüyordu. Onun annesi bile onun depresyonda olduğunu söylerdi. Ama o inanıyor değildi. Belki sadece uyum için biraz zaman gerekliydi.

Şimdi olduğu gibi, uzun boylu sarışın çocuk figürü gizlice onun penceresinin dışındaydı. O siyah kapüşonlu giymişti. Elleri yırtık dar kotun cebindeydi. O sabırsızlıkla yürüyordu ve neredeyde takılıyordu çünkü onun bahçesi bacakları yüzünden dağınıktı. O aceleci gibi gözüküyordu.

Ve hemen onun görüş alanından çıktıktan sonra, Riley yatağına döndü ve uyukladı, yarını merak ediyordu onun hayatı hakkında bilmeliydi.

 Thank you for permission @captainhood.

Arkadaşlar bir hatam varsa üzgünüm çünkü çevirirken epey zorlandım.

4:00 am türkçe çeviriWhere stories live. Discover now