7. Vitéz Barbara

152 4 0
                                    

Vitéz BarbaraÉletkor: 15 év

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vitéz Barbara
Életkor: 15 év

Eltűnt: 2016.11.25.
Lakhely: Zenta
Utolsó ismert tartózkodási hely: Zenta

Személyleírás:
157 cm magas, 47 kg, szőke félhosszú haj, barna szem, himlő miatt heg a homlokán, jobb szemöldök fölött szemölcs.

Ruházata:
Zöldes kabát, fekete blúz, kék koptatott színű farmernadrág, barna bakancs (ez a sok hónap alatt nyilván változott).

Eltűnés miatti körözés kiadva:
- nemzetközi
- Interpol

Cikket közlök egy újságból:

november 25.
Pénteken Vitéz Barbara a barátaival ment szórakozni, és azzal a barátnőjével, akinek rokona, Balázs tetszett a lánynak. Balázs 22 órakor mondta az anyjának, hogy Barbara otthagyta őket és elment. Negyed tizenegykor pedig már jöttek a rendőrök Barbara szüleihez, Endréhez és Melindához, s kérdezték, hogy hol a lányuk. Amikor az édesanyja hívta, a telefonja már nem működött. Balázs saját édesanyjának jelentette, hogy bent van a rendőrségen, mert látták, hogy valaki a Tiszába esett. „Szombaton a rendőrségen azt mondták, hogy Barbara talán meg akart előzni valakit, megcsúszott és átesett a korláton, de a nyomozás érdekében nem mondhatnak semmi mást" – mondta a lány édesapja.

A szülők és a rokonság szerint is Barbarának tériszonya volt, még a padlásra sem mert felmenni. „Azt kérte az apjától, hogy menjen fel a padlásra egy könyvért, mert ő félt felmászni a létrán, biztos nem mászott volna át a híd korlátján" – mondta a nagymama.

november 28.
A mentőcsapatok már harmadik napja keresik a 15 éves Vitéz Barbarát.

„Reményvesztettek vagyunk. Azt várjuk, hogy jelentsék, megtalálták a testét. Ez volt a harmadik alkalom, hogy szórakozni ment. Nem dohányzott, és nem is fogyasztott alkoholt, mert irtózott az alkoholistáktól" – mondta Endre, a lány édesapja, majd hozzátette: lánya nem volt problémás, és nagyon gyanús a számára az a tény is, hogy Barbara egyáltalán a hídon volt.

Melinda, az édesanya a könnyeivel küszködve azt mondta, hogy Barbara este 8 órakor ért haza a Közgazdasági-Kereskedelmi Középiskolából, amelynek első osztályos tanulója volt, s utána ment el otthonról.

Baranyi Nándor, a Tisza Mentőcsapat vezetője már akkor azt mondta, kevés a valószínűsége annak, hogy 5-8 napon belül előkerül a holttest.

„Az egész partszakaszt és a folyó alját is átkutattuk a híd lába körül, de nem találtunk semmit. Nem tudunk merülni ilyen körülmények között. A híd lábánál 4 fokos a folyó vize, az a hely pedig, ahol a Tiszába esett 6 méter mély, a híd pedig 10 méter magas".

december 12.
A szerb sajtó szerint a két fiú a szüleik társaságában átment a szerb nyelven zajló poligráfos kihallgatáson. A vizsgálatról beszámoló forrás szerint egyértelműen bebizonyosodott, hogy a fiúk Barbarával a hídon voltak, s közülük szándékosan senki nem lökte meg a lányt, hogy a folyóba essen, s ezt senki nem is tervezte, de a poligráfot kezelő személy nem zárta ki, hogy ez véletlenül mégis megtörtént.

Eltűnt Személyek - Missing ChildrenWhere stories live. Discover now