|Hoofdstuk 20|

256 25 59
                                    

"Never regret anything that made you smile."

_Hoofdstuk: twintig_

(A/N: ik adviseer je stevig vast te houden, dit hoofdstuk wordt... je ziet het wel. Bereid je voor.)

Een week later en de veer was veilig in een van de lades van mijn nachtkastje verstopt, ik had geen ruzie meer met Ryder, en het feest was volop aan de gang.

Ximena had echt alles geregeld- een dj, uitnodigingen, versieringen... Ze had zelfs een outfit voor mij geregeld (een kort broekje gepaard met een topje met kant; het topje was te mooi om nee te zeggen) en had me gedwongen stil te zitten terwijl ze mijn make-up deed.

Ze had gezegd dat er alleen rond de vijftig mensen zouden komen, inclusief een paar die ik zelf had uitgenodigd, maar rond tien uur kon ik niet meer bijhouden hoeveel mensen er waren.

Het waren er, zonder twijfel, meer dan vijftig.

Ik had een paar vriendinnen uitgenodigd die ik had ontmoet op de uni en ze waren allemaal gekomen, maar de belangrijkste persoon die ik had uitgenodigd was nog niet komen opdagen.

Een half uur later en ik wurmde mezelf tussen de dronken mensen heen naar de keuken. Hoe kregen mensen het voor elkaar om nu al dronken te zijn?

Ik zou bijna wedden dat sommige al dronken binnen waren gekomen.

In de keuken was het rustiger, de bonkende muziek iets zachter. Niet dat het veel verschil uitmaakte.

Nadat ik een paar slokken van mijn frisdrank had genomen, voelde ik iemand op mijn schouder tikken, 'Zo vier je je verjaardagsfeest niet, birthday girl.'

Verrast draaide ik me om, zette mijn beker met frisdrank neer en sprong in de armen van Jaziel.

Het springen nam ik iets te letterlijk. Hij viel bijna om. Bijna.

Zijn gelach gonsde na in mijn oren en ik kon mijn eigen brede grijns niet van mijn gezicht vegen. 'Je komt nu pas? Ik wacht al sinds zo lang op je! Waar was je?'

Mijn enthousiasme beïnvloedde hem. Zijn ogen schitterden en hij haalde speels mijn haar door de war. 'Ik moest nog een paar dingetjes doen. Sorry daarvoor, maar ik ben er nu, toch?'

Zijn woorden waren nauwelijks verstaanbaar boven de muziek, dus leunde ik dichter naar hem toe, zodat hij me goed kon verstaan en ik niet meer hoefde te gillen, 'Kom mee naar mijn kamer, daar is het rustiger en kunnen we praten.' Hij knikte en ik pakte zijn hand vast om hem mee te nemen.

Totdat ik bijna botste tegen de persoon die bij de deur stond- die de hele interactie tussen Jaziel en mij had gezien. Misschien gehoord, ook.

'Oh, Haelyn, ik heb hem net ontmoet. Hij heeft me hierheen gebracht. Ryder is je huisgenoot, toch?' zei Jaziel van achter me.

Ik kon geen reactie geven.

Het kwam waarschijnlijk door de blik die Ryder me gaf. Iets dat ik niet kon plaatsen. Uiteindelijk glimlachte hij gewoon en verbrak de staarwedstrijd om te kijken naar Jaziel.

'Ja, samen met Ximena. Al weet ik niet waar ze nu is, in deze chaos. Jaziel had me verteld dat jullie... vrienden zijn. Waar gaan jullie heen?'

Een voorzichtige vraag. Nieuwsgierig.

Was dat nou... jaloezie dat ik zag?

Alle goden nog aan toe.

'We gaan naar mijn kamer.' Met die woorden liep ik om Ryder heen, Jaziel meetrekkend. Hij hoefde niet alles te weten. Wat we zouden doen was niet van zijn belang.

Laat hem maar jaloers zijn, dacht ik met een grijns.

○●○●○●○●○

Ongeveer een uur later, rond middernacht, was die grijns compleet verdwenen en voelde ik alleen maar paniek.

Ximena had echt stripper geregeld.

Hoe, wat en wanneer- ik had er geen flauw idee van.

De bitch had een stripper voor me geregeld. Ik wist niet of ik blij moest zijn of moest huilen. In plaats van een normale verjaardagstaart had ik een hele stripper gekregen. Jaziel kon niet stoppen met lachen.

'Dit is je verjaardagscadeau, Haelyn!' joelde ze terwijl ik voor de grote doos stond, waarin de stripper was.

God help me.

'Open! Open! Open!'

Mensen joelden, ze wilden dat ik het open deed. 'Zo snel je het open maakt, zo snel zal het ook voorbij zijn,' had Jaziel tegen me gezegd.

Oke. Ik kan dit.

Met mijn adem ingehouden trok ik aan de strik die de doos bij elkaar hield. Langzaam vielen de flappen weg en onthulde de stripper.

De persoon erin was adembenemend.

Zijn paarse ogen keken me nieuwsgierig aan, een brede glimlach op zijn gezicht waardoor ik de perfecte, witte tanden kon zien. Zijn haar was zilver met een hint van donkerblauw erin, zijn jukbeenderen hoog.

Hij was de definitie van knap.

Toen hij merkte hoe stil ik stond, haalde hij zijn hand op en veegde een strand van mijn gezicht weg, voorzichtig, alsof hij verwachtte dat ik hem weg zou duwen.

Ik wist niet wat het was, maar hij deed iets met me. Aan me. Ik voelde me aangetrokken tot hem, zo erg dat ik bijna niet merkte hoe zijn ogen donkerder werden.

Mijn lichaam voelde niet die van mezelf aan toen ik in een stoel ging zitten en toekeek hoe de stripper zijn werk begon te doen. Hij danste verleidelijk op de muziek die weer aangezet was. Iedereen genoot ervan, joelend begonnen ze mee te dansen met de stripper.

Hoeveel tijd er was verstreken, wist ik niet, maar ik wist wel dat er iets goed mis was zodra ik realiseerde dat ik aan het dansen was. Met de stripper. Terwijl iedereen toekeek.

Het dansen was niet alleen dansen, dacht ik in mezelf, het was niet meer zo onschuldig als dat het was.

Op de een of andere manier kon ik de werkelijkheid niet onderscheiden van wat er in mijn hoofd omging. Was ik dronken? Het voelde aan alsof ik-

gehypnotiseerd werd.

Het kwartje viel.
De stripper was geen mens.

Dat boeit niet, zei een stemmetje in mijn hoofd terwijl hij me inmiddels naar mijn kamer trok, het draait nu om hem.

Er was weinig dat ik zelf kon doen. Het leek alsof mijn verstand afwezig was op het moment. Ik kon niet logisch nadenken.

Dus liet ik de stripper ons naar mijn kamer leiden, waar hij de deur dicht en op slot deed en mij er tegen aan duwde.

'Haelyn...' fluisterde hij, zijn ogen werden voor een fractie donkerder. Mijn benen voelden aan als pudding.

Verkeerd, dit was verkeerd-

De gedachte verdween al snel zodra hij zijn lippen bijna haastig tegen de mijne aandrukten.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○

WOOOOH ITS GETTING HOT IN HERE *fans self*

Dus. Wie is de stripper? ;)))

Als je het goed hebt krijg je een koekje. wat betekent dat niemand een koekje krijgt. tenzij jullie opeens genius zijn geworden.

Vaarwel- ik bedoel, tot ziens.

A~D~I~O~S

-Jaani



.

|| Nephilim || Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu