Examenperiode...

54 2 0
                                    

Heey, allemaal... Dit verhaal begint vanaf de tijd dat Payson de band verlaat en tijd gaat maken voor haar examens... Veel plezier!

"Mààààm" “ik ben weg!" Roep ik naar mijn moeder als ik eindelijk klaar ben om naar school te gaan, op naar mijn examens... Ik ben echt op van de zenuwen... Ik kreeg geen hap door mijn keel, morste heette thee over mijn 'oh, zo'n comfortable broek' en vervolgens had ik ook nog eens een platte band. Het leek wel een film allemaal, nooit gedacht dat dit ook in net echte leven kon.. Gelukkig was ik al een uur eerder opgestaan naar aanraden van mijn moeder. (Bedankt mam!) Maar oké, ik leef nog, dus nu op naar school. Ik gooi de deur achter me dicht en slaakte een diepe zucht, met mijn ogen dicht, hopend dat niemand me ziet, doe ik snel een schietgebedje. “Wat doe jij nou?" Hoor ik opeens een bekende stem roepen. Verschrikt doe ik mijn ogen weer open en kijk recht in de ogen van mijn beste vriendin. 'Summer'.  “Ach joh, dat wil je helemaal niet weten" Antwoord ik botter dan bedoeld. Mijn vriendin schiet in de lach; “Ook al zo'n rot ochtend gehad?" Ik glimlach een beetje en knik, "maar jij hebt vast niet zo'n erge ochtend gehad als ik". “Ooh, jawel!” Kijk maar!  Summer tilt haar jas een stukje op, en ik bekijk haar mooie chocolademelk vlek op haar gloednieuwe t-shirt. “Niceeeee", knik ik haar toe, en met een nog steeds strak gezicht loop ik naar mijn fiets. “Zullen we maar snel gaan?” Voordat we te laat komen op onze eerste examen dag..

Nadat ik mijn toetsen heb gemaakt loop ik opgelucht het lokaal uit. Volgens mij heb ik het wel goed gemaakt! Nu op naar de volgende...

Opgelucht stap ik een week later op de fiets, de examens zijn voorbij. Ik heb vrijwel over alle toetsen een zeker gevoel, maar je weet natuurlijk nooit... Volgende week krijgen we de uitslag al!

Heeyy, ff tussendoor: ik weet dat je uitslag of je geslaagd bent of  niet normaal niet al na een weekend komt, maar in dit boek wel! Gneh, gneh...

More than just best friends? ft. One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu