#2 Hoe het allemaal begon...

81 4 0
                                    

Het was een zonnige dag in London en......"Nouhoouuu, Paysóoon" vertel nou eens serieus hoe je de jongens hebt ontmoet! Jep, dit hoor ik dus heeeeeeel vaak.... Minstens 1 keer per dag moet ik aan een fan of aan een familielid hetzelfde verhaal vertellen... Voor het gemak zal ik het ook even aan jullie vertellen:

2 jaar geleden zat ik nog op dansen, maar dan bedoel ik ook echt dansen! Heeeeeel veel trainen, elke dag weer! Maar het resultaat was dan ook daar! Ik mocht in een Clip van One Direction mee dansen!

De dag van de generale repetie zou ik de jongens voor het eerst ontmoeten; Ik gaf ze allemaal een hand en stelde me netjes voor. Ik vond ze nu al leuk, ze hadden echt leuke humor! En volgens mij mochten ze mij ook wel.... Want anders zat ik nu niet elke dag met ze in een huis, hotel of vliegtuig.

Oké, ik dwaalde ff af met vertellen ik zal even verdergaan; Ik mocht dus mee dansen in een clip, de clip werd echt een hit! En dus moest ik daar blijven zodat ik ook in de volgende clip mee kon dansen. Ja hoor! Ik at, sliep en relaxte samen met de jongens. Zo leerde we elkaar beter kennen en werden we goede vrienden. Helaas wist ik toen nog niet dat ik tijdens de opname van de 2de clip een been 3-voudig zou breken. (Waar ik nu soms nog steeds last van heb)

Na die breuk vond ik het goed geweest met dansen, ik had al genoeg blessure's gehad en ik had het toen ook nog eens te druk met school! Ik besloot de jongens te verlaten, wel spraken we nog heel vaak af om leuke dingen te doen. Maar ik zat in mijn examen jaar dus ook daar had ik niet veel tijd voor. Maar nadat ik geslaagd was zat ik weer elke dag bij mijn beste vrienden, de jongens dus. Na een tijdje elke dag afspreken nodigde de jongens mij uit om daar te komen wonen, aangezien ik toch ouders heb die de meeste tijd in een ander land zaten voor hun werk besloot ik het aanbod aan te nemen.

En nu, na inmiddels 2 jaar zijn we beste vrienden en woon ik bij hun.

More than just best friends? ft. One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu