6.chapter / Mladá ale nádherná.

5.3K 221 3
                                    

Z pohledu Daniela

Všiml jsem si jí hned u baru, když si objednávala mojito. Usoudil jsem už podle vzhledu a i podle toho že si dala nealko že bude hodně mladá.

Mladá ale nádherná.

Po Mahalovi jsem jí poslal maracujový smoothie, byl jsem si jistý že je její nejoblíbenější. Jo, tady v tom se opravdu vyznám, tak jako v ženách celkově. Byl jsem si jistý, že neodolá, proto jsem byl překvapen když se Mahal vrátil s tím že maracuju nemá ráda. Byla první žena která mi pití poslala zpátky. Že bych se spletl? Že bych už o ženách ztratil přehled? Je to možné, přeci jen z Veronicy jsem nespustil oči a nezajímal se o jiné ženy. Jsou to 3 měsíce od její smrti. Ten den jsme se měly brát. Seděla ve svatebním autě které jelo do kostela, kde jsem na ní čekal, když to do nich napálil nějaký ožralý hajzl kamiónem. Na místě byla mrtvá.

Za ty 3 měsíce si platím jenom drahé kurvy, žadnou nebalím, s žádnou neflirtuju, lásce nevěřím, prostě jim jen zaplatím. Tak proč se právě teď snažím zbalit to mladé, krásné děvče? Co se to se mnou děje. Vážně jí chci ublížit, využít ji na jednu noc. Ne, takhle to teď neberu. Něco mě k ní táhne.

To něco co mě k ní táhne mě donutilo jít k ní. Jemně jsem do ní žduchl aby si mě všimla, mysela si ale že jsem barman. Dloubl jsem do ní podruhé. Konečně se začla zvedat, bylo vidět že je naštvaná.

Sedl jsem si na roh jejího lehátka, byl jsem u ní tak blízko, měl jsem co dělat aby na ní nešáhl nebo jí nepolíbil. Sakra co to se mnou je.

Chvíli mě pozorovala s otevřenou pusou, takže není až tak nedobytná a já jí taky nejsem až tak fuk.Byla roztomilá.

"Takže Vy nemáte ráda maracuju?" začal jsem.

Lehla si opět na břicho a mě se vyskytl výhled na její dokonalou postavu ze zady. Musel jsem se pousmát.

" Ale ano, maracuju mám ráda akorát z celého srdce nesnáším maracujový smoothie od dotěrného dědka," odpověděla mi. Měl jsem co dělat abych tam nevyprskl smíchy.

Mladá, krásná a vtipná. Hmmm

Už jsem nezvládal dál odolávat tomu nedotknout se ji, všiml jsem si že má červená záda, tak jsem nadhodil :

"Tak dotěrný dědek říkate?Co by jste řekla na to, kdyby Vám ten dotěrný dědek namasíroval záda aby jste nebyla spálená ? "

Modlil jsem se aby řekla ano.

"Vzhledem k tomu, že začínám pociťovat pálení slůnečních paprsků a nemůžu si dovolit být spálená, tak jsem pro. Ovšem jen pokud se nehodlaté pokoušet o něco víc než o namasírování."

Na nic jsem nečekal, zavolal jsem Mahala a ten byl během 5 sekung zpátky i s opalovákem a já na ní konečně mohl šáhnout.

Rozepl jsem jí vrchní díl plavek, nečekala to, zase jsem se pousmál.

Dal jsem si krém na ruce a začal ji masírovat, zachvěla se a já, cítil jsem divné impulsy z toho doteku.

Znáte to, když v takových těch dojácích na sebe šáhnou a projede jimy elektřina, prý láska.

"Pořád platí to pozvání na smoothie?" vyrušila mě z mých myšlenek.

"Ale jistě krásko, čeká tu jen na Vás, ale jen pod jednou podmínkou."

"Jakou?"

"Půjdete si se mnou zaplavat do moře." nevím kde se to ve mě vzalo, ale potřeboval jsem se jí dotýkat víc, mnohem víc.

Neodpovídala.

"Takže?" zeptal jsem se jí zoufale.

Napila se toho drinku, bral jsem to jako ano. Hodil jsem si jí přes rameno a šel k moři. Křičela ať jí pustím, parkrát mě bouchla tak jsem jí kousl do stehna a jen jsem se smál. Začla taky, měla tak krásný zvuk smíchu.

Postavil jsem ji na nohy až ve vodě, začla na mě cákat vodu, tak jsem jí to oplácel.

Po nějaké době, jsme vylezli z vody a já jí šel doprovodit k lehátku. Vážně jsem neodolal a dal jsem ji polibek do mokrých vlasů, které nádherně voněly. Odešel jsem, nechtěl jsem ale musel, za prvé bych to vážně nevydržel a políbil ji na její červené ústa a to by pak dopadlo špatně, v posteli. A za druhé, mám nějaké jednání. Když jsem odcházel byl jsem si vědom toho, že na mě koukají všechny ženské na pláži, tak jako vždy. Přestal jsem počítat kolik ženských mi od 8 od rána doteď nadbíhalo a flirtovalo se mnou, já měl oči jen pro to mladé děvče.

Ne, nejsem úchyl ani pedofil.

Nechci se s ní vyspat, teda jen vyspat, přitahuje mě jak fyzicky tak psychicky.

Ach sakraa, co to je, takhle jsem se necítil ani když jsem potkal Veronicu.

Musím se jít připravit na to jednání a zjistit kdo je ta dívka.

POZNÁMKA

Cuskyy, je tady prvni dil z pohledu Daniela( prosim vas, nectete to cesky ale anglicky [ denyjel ] zni to lip). Doufam ze se libil, budu to psat takhle casteji.

Noo, a ja se ted vrhnu na dalsi dilek.

Odolá Daniel Elizabeth? Co je to za jednání.

To be continued.

Byee

whxterose ♡

FLOVEKde žijí příběhy. Začni objevovat