CAPITOLUL IV. Cazi

997 60 3
                                    

Acea noapte a fost infernală. Obligată să dorm doar pe spate din cauza picioarelor blocate în ghipsul improvizat, cu o pernă sub ele, fără să mă mișc. Iar din cauza rănilor netratate, o durere insuportabilă m-a chinuit cu orele, permițându-mi să adorm doar pe reprize.

De dimineață, am fost trezit de Sally alăturată de Rouge, ce se uitau îngrijorate la mine. După ce am fost condusă la baie de către Rouge, nu am fost surprinsă de ce aveau privirile acelea. Pielea îmi era complet palidă, cu niște cearcăne bine conturate și pleoapele roșii.

- Rhein, te simți bine? întrebă Rouge.

- Sunt puțin extenuată, dar sunt bine. minții eu.

Cu adevărat, mă simțisem teribil. Pe lângă frustrarea de a nu putea merge de una singură mai se adăuga această lipsă de odihnă. Eram stoarsă de energie.

- Hei, privește partea bună. Măcar nu te-a deranjat nimeni.

- Asta pentru că Slender a încuiat ușa, spun în timp ce încerc să mă îndepărtez de chiuvetă.

- Eu aș spune să nu te bazezi pe așa ceva în casa asta. Dacă cineva ar vrea să intre, ar intra.

- Oricum ar fi, aș fi observat. Am fost prea ocupată să plâng de durere ca să dorm.

- Deci ăsta e motivul pentru care arăți așa, spuse Sally amuzată.

- Mersi. răspund pe un ton monoton, dar chicotesc la final. Aș vrea să fac un duș, încă am resturi de piele sub unghii și așchii pe tot corpul.

- Păi, oricum trebuie să schimbăm bandajele. Așa ai putea să-ți clătești și rana.

A spus Sally făcând semn să mă așez pe pat pentru a mi le desface. Arăta oribil, în special piciorul drept, acoperit de sânge uscat din cauza tăieturilor ca de bici iar pe glezne, vânătăile începeau să prindă culoare după forma strânsorii așa ziselor tentacule.

Într-un final, dar cu greu, reușesc să fac duș stând jos în cadă pe tot parcursul, clătind cu apă rece rănile, sângele îmbinandu-se cu ea lăsând dâre spre scurgere. Fetele m-au așteptat în cameră pentru a mă ajuta să cobor scările imediat ce eram gata.

Deja mă săturam să fiu cărată peste tot sub braț, voiam să-mi dau drumul pe acele scări nenorocite doar ca să ajung de una singură jos.

- Poți să-mi dai drumul te rog? Sunt grea.

- Scumpo, omor oameni cu mâinile goale și tu crezi că ești prea grea să te car? reproșă Rouge.

- Nu! Dar m-am săturat să trebuiască să fiu cărată!

- Dacă îți dau drumul acum, o să cazi direct spre moartea ta și nu o să fie una spectaculoasă.

Oftez, acceptându-mi înfrângerea și lăsând-o să mă târască în continuare prin casă până în bucătărie. Sally își ocupă scaunul rapid, așteptând alături de restul răbdătoare micul dejun.

- Bună dimineața. spuse Toby, urmat apoi de Jack.

- Bună dimineața. le răspund cu o voce răgușită în timp ce Rouge mă sprijinea pentru a mă așeza pe scaun.

- Cineva arată oribil! îmi face Jeff observație, privind amuzat cu acel rânjet permanent de pe față.

Îl arunc o privire, dar nu comentez nimic înapoi. 

Mănânc obligată, fără pic de poftă, în comparație cu noaptea trecută.

Am fost complet tăcută pe tot parcursul zilei. Cu fiecare oră trecută, deveneam din ce în ce mai obosită, amețită. Nu-mi aduc aminte ce se întâmplase în restul acelei zi, totul se învârtea, nu mă puteam concentra pe nimic. Așa, orele trecură, făcându-se zece seara. Stăteam în sufragerie așezată pe canapea și privind televizorul. În stânga mea se afla EJ (Eyeless Jack), iar în dreapta Bloody (Bloody Painter), Rouge și Toby. E tot ce-mi mai aduc aminte până îmi simt corpul inclinându-se în față iar imaginea din fața ochilor mei devenind complet neagră.

Broken - Cenușă și focWhere stories live. Discover now