Κεφαλαιο 7

15 0 0
                                    

Alex Pov 

Ποσο ηλίθιος παίζει να είμαι;Γιατί να πιστέψω κάτι τέτοιο για αυτήν; Γαμώτο αυτη με εμπιστευεται και εγω την περασα για πουτανα. Πρεπει να κανω κατι να το διορθωσω.Αλλα δεν ξερω με τι μπορω να επανορθοσω.

Αλ-Μικρή συγνώμη δεν ξερω τι να πω αληθεια.Επρεπε να ειχα κατσει εκει να ακουσω τι συμβαινει.Ειμαι τοσο μαλακας το ξερω.

Α-Δεν πειραζει.Τωρα οτι εγινε εγινε.Εγω αυτο που θελω τωρα ειναι να με παρεις μια αγκαλια.Και αληθεια θα περασουν ολα.

Χωρις καν να το σκεφτω την πηρα μια αγκαλια οπως μου ζητησε.Μετα απο λιγη ωρα απομακρυνθηκα και απλα την κοιταζα στα ματια.Ασυναισθητα την φιλησα.Αυτη ξαφνιαστικε αλλα μετα απο λιγο ανταπεδωσε και εκεινη.Φιλιομασταν για αρκετη ωρα ως που σταματησαμε για να παρουμε ανασες.

Α-Σαγαπαω.

Δεν ηξερα τι να απαντησω.Εγω την αγαπαω;Οχι οχι δεν πρεπει.Μετα μπορει να την πληγωσω.Χωρις να πω τιποτα σηκωθηκα και εφυγα.

Anna's pov

Του ζητησα να μου κανει μια αγκαλια και αυτος αμεσως με αγκαλιασε.Μετα απο λιγο απομακρυνθηκε και αφου με κοιταξε για λιγο στα ματια με φιλησε.Εγω ξαφνιαστηκα αλλα ανταπεδωσα αφου ειναι κατι που το θελω και εγω.Τα συναισθηματα που ενιωσα την ωρα του φιλιου ηταν μοναδικα δεν μπορω να τα περιγραψω.Ξαφνικα σταματησαμε για να παρουμε ανασες.

Α-Σαγαπω του ειπα χωρις καν να το σκεφτω.Αλλα ειμαι σιγουρη οτι τον αγαπαω.

Τον ειδα λιγο περιεργο σαν να σκεφτοταν κατι.Ξαφνικα σηκωθηκε ανεβηκε στην μηχανη του και εφυγε.Δεν μπορουσα να συνειδητοποιήσω τι ειχε γινει μολις.Μα γιατι να φυγει;Αρχισα για ακομη μια φορα να κλαιω.

Alex pov

Εχει περασει περιπου μιση ωρα απο την στιγμη που εφυγα απο την παραλια(ναι σε παραλια ειχανε παει δεν ξερω αν το ειχα αναφερει ποιο πριν).Εχω ερθει σε ενα μερος που ερχομαι για να ηρεμησω γιατι θελω να σκεφτω καποια πραγματα.Εφυγα απο εκει ετσι γιατι δεν ηξερα τι να της απαντησω.Εγω την αγαπαω;Δεν πρεπει να την αγαπαω.Αν την αγαπαω θα την πληγωσω και δεν της αξιζει αυτο.Γαμωτο πως εμπλεξα ετσι.Εγω ειμαι badboy δεν γινεται να αγαπαω καποια.Αλλα πλεον δεν ξερω τι γινεται εχω αλλαξει.Η Αννα τωρα τι να κανει;Γαμωτο την αφησα εκει μονη της.Μηπως πρεπει να παω να την παρω;Ναι αυτο θα κανω.Και να μην την αγαπαω την καταλαβαινω και δεν ειναι σωστο να την αφησω εκει περα μονη της ενω πριν λιγο την ειχανε βιασει.

Anna's pov

Ο Αλεξ εχει φυγει εδω και περιπου μιση ωρα.Εχει λιγο κρυο και φοβαμαι γιατι δεν ξερω καν σε πια περιοχη ειμαι και δεν ξερω τον δρομο για το σπιτι μου.Φετος μετακομισα εδω δεν ξερω ολους τους δρομους.Ξαφνικα νιωθω καποιον να με πλησιαζει και μαζευομαι περισσοτερο στην θεση μου γιατι φοβομουνα.

Αλ-Μικρη σηκω ακουω και παγωνω.Ο Αλεξ.Μα τι θελει;το μετανιωσε και ηρθε να μου ζητησει συγνωμη;

Α-Τι θες;

Αλ-Ηρθα να σε παω σπιτι σου δεν θες;

Α-Οχι φυγε

Αλ-Καλαα

Το γουρουνι παει να φυγει.Για μισο.Εγω τι θα κανω αν φυγει;

Α-Αλεξξ Αλεξξξ αρχισα να φωναζω

Αλ-Τι εγινε μικρη το μετανιωσες;λεει και του γνεφω θετικα.Αντε ελα.

Σηκωθηκα και πηγα και ανεβηκα στην μηχανη του.

Σε ολη την διαδρομη δεν μιλησε κανεις απο τους δυο.Μολις φτασαμε και κατεβηκα απο την μηχανη.

Α-Ευχαριστω.

Αλ-Τιποτα μικρη.Καληνυχτα

Α-Καληνυχτα.του ειπα και εφυγα.Οταν μπηκα μεσα ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και ας ειχαν γινει τοσα.


Ξερω ειναι μικρο αλλα τι να κανουμεε!

Τα λεμεε εχουμε ακομη ενα κεφαλαιο για σημεραα!


safe with youWhere stories live. Discover now