Κεφάλαιο 5

14 0 0
                                    

Anna's Pov

Άρχισα να τραβάω μια μια τις γραμμές στα χέρια μου και άρχισε να τρέχει αίμα όταν ξαφνικά κάποιος άνοιξε την πόρτα 

Α-Ά-αρη τι θες εδω;

Ο Άρης είναι ενα παιδί απο την τρίτη 

Αρ-Εσένα!

Α-Τιι λες;

Αρ-Αυτο που ακουσες!Και αν εσυ δεν με θες δεν με νοιαζει καθολου!

Ο Άρης με την βία μου έβγαλε την μπλούζα και προσπάθησε να μου κατεβάσει και το σορτσάκι τελικά τα κατάφερε άρχισε και με φίλαγε εγω προσπαθούσα να τον αποφύγω αλλα δεν μπορούσα.

Ξαφνικά άκουσα τον Άλεξ να φωνάζει το όνομα μου αλλα δεν μπορούσα να του απαντήσω αφου ο άλλος δεν είχε σταματήσει να με φιλαει.Είδα ενα ειρωνικό χαμόγελο να σχηματίζετε στο προσωπό του και δεν καταλάβαινα το γιατί.

Alex Pov

Ηταν η Άννα που φιλιόταν με τον Άρη..Δεν το πιστευώ..Εμείς την ψαχνουμε παντου και αυτη καθεται και πηδιετε με τον καθε μαλακα. 

Αλ-ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΗΔΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝ ΠΩ ΤΩΡΑ?Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΟΣ.ειδα δακρυα να βγαινουν απο τα ματια της.Ε οχι κανει οτι κανει και μετα κλαιει κιολας.ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΠΑΛΙ.ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Anna's Pov 

Δεν το πιστεύω..Ο Άρης είναι έτοιμος να με βιάσει και είχα μια ελπίδα οτι θα με σώσει ο Αλεξ αλλα αυτος νομιζει οτι θελω και εγω.Δεν καταλαβαινει.

Ο Αλεξ εφυγε και ο Αρης που δεν μιλουσε τοση ωρα αρχισε να κανει ξανα την δουλεια του που αυτη την φορα δεν του χαλασε κανενας.Ο ναι οπως καταλαβατε με βιασε.Μα ειχε την ευκαιρια να με σωσει και αυτος νομιζε οτι εγω ηθελα. Και με ειπε και πουτανα. Τωρα θα εχει πιασει την Μαριεττα και δεν ξερω και γω τι θα της εχει πει. Παει καταστραφηκαν ολα. Ενα αγορι με θεωρει πουτανα και νομιζει οτι εκανα σεξ μεσα στις τουαλετες ενω το ηθελα.Η κολλητη μου την οποια βρηκα προσφατα δεν θα με θελει και μολις με βιασαν.Τι αλλο θελω;


Ξερω το σημερινο κεφαλαιο ηταν πολυ στεναχωρο αλλα τι να κανουμεε θα υπαρχουν και τετοια!

safe with youWhere stories live. Discover now