3. BÖLÜM

3 1 0
                                    

O gece sabahladık artık hislerimizi saklayamıyor flörtlesiyorduk ve sabah erken uyanıp mesaj atmış ben ise akşam uyandım yazdım fakat cevap vermedi akrabasının düğünü vardı orada diye aldırış etmemiştim. Gece oldu hâlâ yazmamıştı mesajım iletilmemişti bile endişelendim ve yine yazdım saat sabahın dördü oldu hâlâ iletilmedi ve beklerken uyuya kalmışım. Akşama doğru uyandım hâlâ yoktu bir daha yazdım ve yarım saat sonra iletildi ve cevap geldi yazan halasıydı mesajlarımızı görmüş ve bu duruma kızmıştı bir daha yazmamam konusunda uyardı ve o erkenden Almanyaya geri dönmek zorunda kaldı.
    
     Ailesi onu almıştı benden tam her şey çok güzel giderken ve kalbim bu hasarı kaldırmıyordu artık her gece resmine bakıp üzülüyor acıma alkol katarak her sabah hayali ile uyuyordum. Bir ay böyle gitti bünyem ne kadar kaldıra bilirdi bunu bende merak ediyordum :) Ve bir akşam arkadaşlar ile içerken arkadaşıma ona yazmasını istedim ve eğer müsaitse bana yazmasını rica etmesini söyledim.

       O gece bana yazdı konuyu konuştuk ve annesinin karşı olmadığını babasının kızdığını anlattı ve gece bana sana içimde kalan bir şeyi söyliyeyim mi ? dedi bende bana sarılmaman mı ? diye sordum o ise şuan acayip sırıttım nereden bildin ? dedi hissetmiştim çünkü benimde içimde kalmıştı. Ve bir birimize hislerimizi söyledik muazzam bir geceydi tek sorun babasından gizli konuşuyor olmamız ve babasının telefonu kontrol ediyor olmasıydı.

   Artık sevgili olmuştuk resmen hayat yeniden gülmüştü bana bütün sorunlarım çözülmüştü her gün sabahlara kadar konuşuyorduk eskisi gibi fakat babasından gizli :) çok mutluyduk hayaller kuruyorduk onunla konuşurken yüzümden gülümseme hiç eksilmiyordu o uyuyordu ben uyanmasını bekliyordum telefonun başında nede olsa her an konuşamıyorduk.

    Her şey çok güzel giderken, en azından ben öyle sanarken bir gece durduk yere yorulduğunu söyledi. Dayanamıyorum böyle gizli konuşmaya yakalanma korkusu var sürekli diyordu bir şey olacağından endişeliydi ve oda haklıydı tabiki ara vermek istedi tek diye bileceğim şey olur demekti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 19, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dışarıya Yağmur Yüreğime Hasret.Where stories live. Discover now