Pills.

54 1 0
                                    

Janice P.O.V

(spreekt het uit als jeniss)

Pillen, dit is mijn alles. Het neemt me over. Het maakt me gelukkig, maar ook kapot. Pf wie scheelt het ook? Pillen zijn mijn alles zoals het ook telt voor alcohol. They are my children..mijn kinderen?, die zijn weggegaan, ze vonden me gek! een alcoholist! een druggsverslaafde! en ze gingen weg! Ze zeiden om te stoppen maar ik kon het niet..ze dachten dat ik een ''Time-Out'' nodig had. Ik gooi 5 Kleine pillen op mijn hand en mik ze in mijn mond met een grote slok vodka, en weg. Ik gek? Ik vind pillen en alcohol leuk..wie niet? Tranen stromen over mijn wangen, ik hou dit niet meer. Famillie, weg. Vrienden, fake. U know what?! i dont need anyone. Nobody needs me either. Ik veeg de tranen weg, maar ze blijven stromen. Wat heb ik gedaan..i hate myself..

Flashback:

Ik lach, Lach naar het kindje die ik net op de wereld heb gezet. Ik noem haar Nathelie. Vol trots kijkt Jonah (De vader) mee, een big smile, this is the perfect life..what every woman could wish. Na 2 dagen ging ik naar huis, Jonah kwam me ophalen samem met Delano, mijn zoon van net 2. "Mevrouw van Stenen, u mag naar huis" glimlacht de dokter. Ik glimlachte terug en knikte vriendelijk terug. Jonah kwam samen in de hand met Delano lopen. "hey babe!" glimlachte Jonah breed en omhelst me, ik sloeg mijn armen om zijn nek, en hij zijn armen om mn middel en plaatst zacht een kusje in mijn nek. Delano ploft neer op zijn kontje en giegelt een beetje. De Dokter pakt hem op en Delano kijkt hem vol angst aan. "Wat is jou naam jongeman?" Vraagt de dokter op een grappige toon. Delano kijkt heel verlegen en antwoord "Dewlawno" en lacht klein. Jonah en ik Kijken hem aan en dan kijken we naar Nathelie. Ons nieuwe prachtkind.

Ik was de gelukkigste vrouw op aarde..

2 kinderen, de liefste man, mooi huis.

We waren gelukkig..

BACK AT TIMEE..(WHAHA..Oke sorry die was niet gemeend dit is best spannend toch? want ik idk..wat ik? laten we maar terug gaan naar de back at time xD)

Nog een flinke slok vodka en 3 pillen.

ik voel me goed en slecht op dezelfde tijd.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Oct 27, 2014 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Alcohol,Pills&DepressionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu