Ne yapacağım ben şimdi ?

330 31 2
                                    

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİZ SINAV HAFTASINDAYIZ.AMA SINAVLARIMIZ BİTTİ VE TEOG'A SON 22 GÜN BU YÜZDEN ÇOK ÇALIŞIYORUZ.BU BÖLÜM BİRAZ KISA OLDU AMA BUNDAN SONRAKİ BÖLÜM HER ZAMANKİNDEN UZUN OLACAK VE DAHA KISA ZAMANDA GELCEK.

AYRICA HİKAYE SIKICILIĞINDAN KURTULACAK.ÇOK DEĞİŞİK BİR HAL ALACAK BİLGİNİZE.

MULTİMEDYADA UMUT VAR

KEYİFLİ OKUMALAR...

Eren'in ağzından...

Gözlerimi açtığımda hastanenin bir odasında yatıyordum yanı başımda gülmekte olan ve gözlerinden adeta mutluluk fışkıran Marvel'i gördüm.

Bu kız nasıl oluyor da hala gülebiliyordu ?

Şu an benim yerimde kim olsa aynı şeyi dşünürdü.Şu an Marvel'i öldürmek istiyordum ama onun öncesinde bir şey öğrenmeliydim.

Yarım saat önce...

.

.

.

.

Eren'in ağzından...

Biz Marvel'i beklerken bütün hastaneyi inleten bir çığlık duyuldu . Çığlığın sesi gittikçe yaklaşıyordu ve sonra birdenbire sırtıma bir ağırlık gelmesiyle karşıdaki aynadan sırtıma marvelin çıktığını gördüm . 5 saniye sonra ikimizde yerdeydik...

Yarım saat sonra...

Yavaş yavaş olup biteni anlamaya çalışıyordum. Hastane yatağından yavaşça kalktım , tam o sırada da marvel kapıyı açarak yanıma geldi. Ve özür diledi . Ben şaşkın şaşkın bakıyordum .Hala olup biteni anlamamıştım. Marvele :

'' Niçin benden özür diliyorsun ?

Ben neden burdayım?

Umut iyi mi ? ...

sorularını sorarken marvel sözümü keserek

'' Ardi ardına soru sormayı kes '' diyerek bağırdı ve sözüne devam etti ve neden burda olduğumu anlatmaya başladı .

'' Ben sevincimden senin sırtına zıpladım ve sende beni taşayamayıp yere düştün . Yere düştüğünde de kafanı çarptın ve bayıldın . Bende bu yüzden özür diledim senden ... ''

Marvelin sözünü keserek ufak bir tebessümle

'' Sen neye bu kadar sevindin '' diye sordum.

Marvel heyecanlanarak tam olayı anlatmaya başlıyordu ki Can girdi içeri.

'' Abi senin istediğin adamı bulduk depoda çocuklarla bekliyor . Telefonuna ulaşamadığım için buraya kadar geldim . Haydi gidelim . '' dedi

Adamı unutmuştum ben .

Hızlı bir şekilde Marvele ' e

'' Sonra anlatırsın '' dedim ve canla beraber gittim.

Marvel 'in ağzından ...

Eren söliyeceğim şeyi dinlemeden gitmişti . Oysaki ona Umut 'un 1 haftaya kalmaz hastaneden çıkıcağın söyleyecektim. Artık bunu geldiğinde söyleyecektim eminim o ve çocuklar bu habere çok sevineceklerdi. Odada boş boş oturduğumu fark edip ayağa kalktım ve hızlı adımlarla Umut'un odasına gittim. Umut'un odasına geldiğimde kapıyı yavaşça açtım ve Karşımda uyuyan bir Umut'u gördüm ve hemen yatağının Yanındaki koltuğa oturdum.

ARANAN KUZEN BULUNDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin