Tanıtım

1.8K 54 14
                                    

Beril henüz on yedisine yeni basmış genç bir kızdır.Okulda sevilen bir tiptir ve derslerinde de başarılıdır.Herşey onun için tozpembedir.Hayatın hep beyaz kısmını görmüş,karanlık kısmından tamamen uzak tutulmuştur.Kusursuz bir hayatın içindeyken okula yeni bir kızın gelmesiyle işler değişir.Devrim,okula geldiği gün Beril'in ilgisini fazlasıyla çekmiştir.Beril'in rengârek kişiliğine ve bir o kadar renkli hayatına karşın Devrim simsiyah bir hayata ve karanlık bir kişiliğe sayiptir.

Beril,merak ettiği karanlık Devrim ile arkadaş olmak için elinden geleni yapacaktır.Devrim'in ne kadar tehlikeli olduğunun henüz farkında olmaması Beril'in başına bela açacaktır.

Belki de birbirinden oldukça farklı kişiliklere sahip bu iki genç kız birbirlerine sırılsıklam aşık olacaklardır.Kim bilir?

Beril'in hayatına acı,kızgınlık,nefret ve aşk gibi yeni duygular girerken aynısı Devrim içinde geçerlidir.O da mutluluğu tadacaktır.

***

Merhaba,Siyah ve Beyaz gibi bir hikayeyle geri döndüm.Yine bir iyi kız&kötü kız hikayesi yani.Siyah Beyaz'ın biraz daha liseye uyarlanmış hali gibi birşey.Ama tamamen aynı değil tabii.SvB bir süre askıda.SvB nin gördüğü ilgi gibi bir ilgi görmesini umuyorum bu hikayenin de.Üstelik daha heyecanla yazmaya başladığım bir hikaye.Umarım sevmişsinizdir.

Yeni bölüm çok yakında!

Bu arada Multimedia : Beril.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 22, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KELEBEK Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin