Final Part-1

12K 390 218
                                    

MERHABA :) Geçen bölüme gelen yorumlar için çok çok teşekkür ederim öncelikle ve son iki bölüm kaldı zaten mazur görün beni. Lütfen voteleri arttıralım.Bunu okumaktan sıkıldınız biliyorum ancak ben de o yorumlardan sonra az gelen votelerin beni rahatsız edişinden memnun değilim. Rica ediyorum beğendiyseniz votelemekten çekinmeyin. Ve bu bölüm hakkında gelecek yorumları çok merak ediyorum.Finale geldik ve ben şu ana kadar ki düşüncelerinizi öğrenmek için sabırsızlanıyorum :) Umarım beğenmişsinizdir. :)

Bu bölüm Final Partlarımızdan ilki :) Ben çok içime sine sine yazdım umarım sizlerinde hoşuna gider. Multimedya da bir çok resim var.Ki bölümde yazacağım nerede ne olduklarını. Çalan şarkı ise...çok güzel,çok tatlı.Bölümü okurken dinlemenizi tavsiye ederim. Keyifli okumalar. :)

------------

  *** 2 YIL SONRA ***

NİL:

"İnanmıyorum ya, hala daha aklım almıyor! Ah!" 

Gözlerimi devirdim makyajımı tazelerken. Birkaç gündür bu konu hakkında konuşuyor,farkında olmadan kendini strese sokuyordu daha çok.  "Christian'ı parçalamak istiyorum,aptal,onun yüzünden !"

Pekala,bu kadar yeter. Ona döndüm eteklerimi toparlamayı kenara bırakarak.Hala daha neyi uzatıyordu ? "Deniz,yeter ama! Christian'ın ne suçu var?" 

Gözlerini büyüterek kollarını göğsünde birleştirdi. Harika..Şimdi başlıyoruz. "Ne demek ne suçu var? Dikkatli olmak onun göreviydi,benim değil.Ben-"

"Şu dediğine sen de inanmıyorsun boşuna konuşma..." Nefeslendim ben böyle söylediğimde o da biraz olsun kendine gelirken. Bakışları anlayışla kısılınca doğru yoldasın Nil dedim kendime. Ah,evet. " Christian ne diyor? Hayır,merak ediyorum senin kadar sinirli mi?"

Cevap vermedi. Kaşlarımı kaldırarak ona baktım beklercesine ama gözlerini kaçırmakla yetindi. Ah,Deniz! Tam tahmin ettiğim gibiydi işte! "Söylemedin mi hala! "

"Bağırma bana Nil. " Titreyen sesini duyduğumda gözlerimi yumdum. Bu hep böyle olacaktı,artık ve benim..heyecanımı bastırmak için hedef tahtamı Deniz'den çekmem gerekiyordu. Gözlerimi devirdim. "Yirmi altı yaşında hamile kalmayı ben istemedim. Üstelik bilmeden!"

"Bilmeden? Canım benim, sen adamla korunmadan sevişmişsin ve bilmeden mi diyorsun? Şaka yapıyorum de bana..Pekala.Unut gitsin,neden söylemedin?"

Gri elbisesinin eteğini toplayarak koltuğa oturdu. Bakışlarını benden ellerine çevirdiğinde anladım bir sorun olduğunu. Bebeği istemiyor muydu? "Ben..ne yapacağımdan emin değilim. Christian nasıl bir tepki verir bilmiyorum. Ama ondan öte..ben bu bebeği istiyor muyum,onu da bilmiyorum." 

Yüzümdeki tebessümle yanına ulaştım. Bana yer açarak kenara oturduğunda ellerine uzanıp avcumun içine aldım gülerek. Eğdiği başını kaldırıp bana baktı. "Korkuyorsun..Ama eminim sen harika bir anne olacaksın.Bunun için tereddüt etmen bile yanlış..Lütfen,bu konuyu bir an önce Christian'la konuş.." Sırıttım gözlerindeki içten gülümsemeyi gördüğümde. " Sekiz ay kaldı geriye,sizde önümüzdeki ay evlenirsiniz olur biter." 

"Ah,tabi! Bir de o var."

"Hiç boşuna mızmızlanma ben sana ayrılma demiştim.Nişanı bozacaktın neredeyse.Ama sonra ne olduu?"

"Ağzı güzel laf yapıyor ben ne yapabilirim.Affettim hemen."

"Ah,evet.Affetmekten fazlasını yapmışsın" dedim sırıtarak. Bir dakika..Kızardı mı o? Vay canına!Deniz ve kızarmak! Dünya tersine mi dönüyordu?

Renkli Rüyalar - YenidenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin