23

9.5K 307 28
                                    

Needitat

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.



Needitat






-Ce film vrei sa vedem? il intreb pe Seba peste umar cand ii simt mainile pe talia mea si buzele calde pe umarul meu gol.

-E ziua ta, tu alegi, iubito, imi sopteste in par si cuvintele lui se pierd printre saruturi. Las manusa de bucatarie pe blat si ma intorc cu fata la el, bagandu-mi mainile in parul lui blond deschis.

-Stii ca daca aleg eu ne vom uita pentru a mia oara la Twilight.

II zambesc si il sarut scurt pe buze. Isi musca buza de jos si da din cap atotstiutor, prefacandu-se indurerat dar este evident ca se abtine sa nu rada.

-Sunt constient de asta...pot sa rezist.

Imi cobor bratele pe umerii lui si imi las capul pe spate razand. Mainile lui isi fac loc incet, sfioase pe sub pantalonii mei scurti, urcand in sus pe coapse. Buzele lui le tachineaza pe ale mele, abia atingandu-le si nelasandu-ma sa adancesc sarutul. Ma ridica pe blat rasturnand cateva lucruri din spatele meu. Rad in sarut si imi cobor mainile peste abdomenul lui, imi incolacesc picioarele in jurul lui si il trag spre mine. Sarutul nostru devine intr-o fractiune de secunda din jucaus si inocent intr-unul pasional, mistuitor. Desi il simt doritor si mai putin calculat decat este de obicei, Seba este in continuare cuminte, mainile lui cercetandu-mi corpul cat se poate de incet, ca si cum ar vrea sa imi memoreze fiecare centimetru de piele. Isi trece degetele rapid peste sanii mei acoperiti doar de tricoul alb, fara sa insiste prea mult asupra lor. Uneori este frustrant cat de cuminte este, lucru care ma face sa il doresc si mai mult.

Ma desprind din sarut si ii surprind privirea asupra sfarcurilor mele intarite sub tricoul subtire si se inroseste si isi muta privirea cand observa ca l-am vazut. Zabesc si imi lipesc buzele apasat de ale lui. Buzele lui timide se destind din ce in ce mai mult si mainile lui isi fac de lucru cu marginea tricoului meu.

-Eri...det? Tie nu...nu ti se pare...ca miroase a...ars? ma intreaba Seba printre saruturi si cu respiratia sacadata. Fir-ar...fursecurile...

-Ai, nu pot sa cred...shit...injur in barba, il dau la o parte si cobor de pe blat. Zambesc in treacat cand observ ca incearca fara succes sa isi acopere umflatura din fata pantalonilor care este mai mult decat evidenta.

Fug la cuptor, il opresc si iau proasta decizie sa il deschid. Un nor imens de fum negru iese cu repeziciune si ma izbeste drept in fata. Incep sa tusesc si sa ma indepartez de sursa dezastrului. Nu pot sa cred ca am uitat de fursecuri...

-Ups...e cam tot ce pot spune in timp ce Seba se uita cu gura cascata la mine. Ne uitam unul la altul prin fumul care se imprastie in toata casa si ne bufneste rasul in acelasi timp.

-Puteam sa bag mana in foc ca asta o sa se intample...spune Seba si eu oftez cu gandul la fursecurile distruse.

-Pai poti la fel de bine sa iti bagi mana in fursecuri ca tot aia e...

Rade, vine sa ma ia in brate si ma saruta pe obraz.

-Ei bine...ai zice ca la 16 ani stii sa faci niste fursecuri...se pare ca nu. Vedem la anul.

Imi dau ochii peste cap si il sarut.

-O sa ma ierti vreodata ca ti-am distrus fursecurile preferate? il intreb in gluma si ma uit la el cu botic de catelus.

Imi da o suvita de par dupa ureche si imi zambeste.

-Nu exista ceva ce ai putea face ce nu ti-as putea ierta, imi sopteste si sunt sigura ca nu mai are legatura cu fursecurile, vorbeste serios.

Ma uit in ochii lui si nu am cum sa fiu mai indragostita decat sunt in momentul asta.


Imi trag picioarele amortite sub mine si imi mai suflu nasul inca o data. Focul din semineu sta sa se stinga dar eu nu am puere sa ma ridic sa arunc lemne pe foc si nici sa strig dupa Harvey sa o faca. Edge of desire al lui John Mayer se aude in fundal si simt ca daca as mai avea vreo lacrima de varsat ramasa in tot corpul, as plange. Dar fizic nu mai pot plange. Nu stiu de cand stau cuibarita pe canapeaua lui Harvey dar cele 5 cesti de ceai goale de pe masuta imi soptesc ca stau de cateva ore bune. Adica rele...foarte rele. Inima ma doare la propriu si imi doresc ca seara asta sa nu se fi intamplat vreodata. Chiar daca a inceput frumos, toata seara petrecuta cu Harvey pare sa se fi intamplat acum foarte mult timp, pare a fi o amintire indepartata. In ultimii 10 ani nu am fost niciodata suparata fara sa il am pe Seba alaturi. Intotdeauna era acolo. Intotdeauna. Si acum ca l-am ranit si trebuie sa suferim separat...nu stiu cum sa fac fata situatiei si asta ma destrama. Faptul  ca il stiu suparat pe mine nu ma lasa sa respir.

Imi cojesc si ultima bucatica de oja de pe unghii cand aud niste pasi grei in spatele meu si astept ca Harvey sa isi faca aparitia langa mine. Se opreste chiar in spatele canapelei, parca gandindu-se daca sa ma deranjeze sau nu. Se strecoara usor langa mine fara sa ma atinga.

-O sa ii treaca, ai sa vezi.

Inchid ochii si nu imi doresc altceva
decat sa dispara si sa ma lase singura.




Heyyy☺️☺️☺️
Sper ca v-a placut flashback-ul
Next la 40 de ⭐️

Yeah, daddy!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz