𝓖𝓤𝓩𝓔𝓛 𝓑𝓐𝓢𝓛𝓐𝓝𝓖𝓘𝓒𝓛𝓐𝓡

9 3 1
                                    

     Ha sahi nasıl  başlamıştı  Hande  ve Gökçe'nin  arkadaşlığı ?  Hadi bu hikayemize en başından başlayalım .

Ela ve Tülay Hanım yani bizim kızların anneleri  daha birbirlerini tanımıyorken aynı hastanede hatta aynı odada kalıyorlardı . Bilin bakalım kim için ? Birbirleriyle tanıştılar , konuştular . Öyle böyle derken muhabbetleri koyulaştı, birbirleriyle çok samimi oldular .  Bahadır ve Ahmet beye gelincede spordu siyasetti derken bir bakmışsınız onlarda içli dışlı oluvermişlerdi . Gece Ela Hanım sabahta Tülay Hanım doğum yapmıştı . Çok sevindiler , kutlamalar yaptılar , herkese haber verdiler ...

                                                                                          ***

Bir gece daha orada kaldılar . Sohbet , muhabbet,kargaşa derken bir gün daha bitmişti birden . Sabah eşyalarını toplayıp hazırlandılar .  Artık ayrılık vaktiydi ama ikisi ailede  birbirine çok bağlanmıştı . Nasıl olur demeyin şimdiki gibi değildir o zamanlar . Yinede birbirleriyle yakın zamanda görüşmek için sözleştiler numaraları birbirlerine verdiler .

                                                                                             ***

Gel zaman git zaman görüştükçe çocuklar büyümüştü elbette artık anaokuluna gidiyorlardı . Ellerinden geldikçe doğum günlerini beraber kutluyorlardı . Tabi ikisinin babası annesi sadece kendi kızının annesi babası değil , ikisininde annesi babasıydı . Onlar böylelikle hiç ayrımcılık yaşamıyorlardı . Hepsi kocaman bir aileydi . Onları böyle bir arada tutan sıcacık sohbetleri , samimiyetleri , cömertlikleri , sevinçleri ... Her şeydi .

Hande ve Gökçe birbirlerini kıskanmıyorlar değildi oyuncakları paylaşamıyorlar , kavga ediyorlar yok o benim yok o senin vb. Hep çocuk kavgaları işte . 

Ta ki onların  birkaç yıllığına da olsa ayrılık haberini duymalarıydı .  Ahmet Bey ve Tülay Hanımın kızıyla beraber yurt  dışında işlerini büyütme amacıyla yanlarından ayrılması her iki aileyi de büyük bir üzüntüye sürüklemişti .


Kalbimin SesiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora