Lotus'tan

35 10 28
                                    

Merhaba GH ailesi , Apricity üyeleri ve Apricity'nin sonsuz destekçisi olan Apricities ! Ben Apricity'den Lotus.

Bu bir veda mektubu olsa da son sadece başlangıçtır... Biliyorum bu bir veda değil , başka bir zamanda tekrar Apricity olacağımızın inancındayım.

Dürüst olmak gerekirse GH'de oldukça zorlu zamanlar geçirdim.Bazı üyelerle kimyam uyuşmadı , şirketin içinde anti-saesang fanlarım vardı ve ben psikolojik olarak yıpranmama rağmen Apricity ve Apricites'e olan güvenimi bir an olsun kaybetmedim. Kaybettiğimde yolumu siz buldurdunuz çünkü... Şu ana kadar yanımda olan herkese çok minnettarım. Onlar benim ışığımdı.

Tüm kötü ve iyi anılarıyla bir yılı bitirdik ve hep beraberdik. 1 yıl önce 10 Ağustos günü 9 kişi olarak başladığımız bu macerayı 4 kişi olarak sonlandırıyoruz. Adımız Apricity olmayacak olsa da biz birlikte olacağız.

Apricity kalplerinizde yaşasın ve bu bir yıl boyunca yaşadığımız güzel anılar sizin için de birer anı olsun.

Artık GH'nin Lotus'u olmayacak olmam tamamen psikolojik olarak yıkılmamdan dolayı yoksa bırakmak istemezdim. Beni anlayın lütfen.

Babam bana hep eğer bir gün söylediğinle yazdığınla birini ağlatabilirsen işte o zaman kendine müzisyenim de der. Eğer yazdığım şarkılardan biraz olsun duygulandıysanız eğer benim sesimden Hoşçakal dinlerken hüzünlendiyseniz ben hayalime bir adım yaklaşmışımdır.

Geçmişim ve geleceğimde sizlerleyim ...

Sevgilerle Lotus ❤️

APRICITY (Disbanded)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin