First Win

93 15 7
                                    

Down In Flames albümü ve IGAB çıkış şarkıları ile bir süre başarıya imza atan Apricity grubu bugün yeni ödül daha kazandı.

SBS sahnesinde perfrormansını gerçekleştiren grup günün birincisi seçildi. Çıkışının ardından en hızlı birincilik alan üçünce grup oldu. Wild Roses ve Harin'i geçemese de oldukca başarılıydılar.

İlk birinciliklerini alırken 9 kişinin sevinci ve enerjikliği gözlerden kaçmadı. Diğer grupların aksine heyecan ve şaşkınlığı atlatmış gibiydiler. Ya da güzelce belli etmiyorlardı.

İlk birincilikleri olmasına ramen sahnede gayet rahatlardı ve bir süre komik anı biriktirdiler. Birincilik konuşmasını Lyra, Yein ve Saeyeon yaptı. Eun ise sahnede gülleri paylaştıran kişiydi. Lotus'un Talia'nın sırtına çıkması ve diğer garip aynı zamanda komik hareketler fazla konuşalacaktı.


Ne düşünüyorsunuz?

[+346,-12] Fazla itici.

[+34,-124] Ödülleri satın almadıkları ne malum bu kadar rahat davranmazlardı.

[+352,-52] Gayet samimi buldum zaten herkes ilk ödülünü alırken heyecan yapar bilmem ağlar ne. Kendilerini bu şekilde göstermeleri hoş.

[+67,-944] Hanginizin grubu sahnede böyle davrandı. Bizim kızlar yeni olmasına rağmen nasıl eğlendirmek gerek biliyorlar. Varyetelerini merak ediyorum.

Diğer yorumları görmek için tıklayınız.

APRICITY (Disbanded)Where stories live. Discover now