Obsession

35 5 5
                                    

Jméno:Michael Wendygo
Vek:25
Povaha:Arogantný, veľmi chytrí a šikovny, sadistický parchant ktorý miluje krv, jednoduchými slovamy hajzel.
Pohlavie:homosexuál
Minulost:Od malička to mal veľmi tažké či fyzicky alebo psychicky.Mal problémy s udržiavaním hnevu....Naučil sa to hlavne od otca ktory domov chodil opitý...Michael si ešte do dnes pamätá ako sa musel schovavať v sklepe vedla práčky, alebo si veľmi dobre spomýna na ten moment keď bola jeho mama priviazaná k posteli a s vibrátorom v sebe zatial čo si ho jeho otec zavolal, prehol..vyzliekol...A-a, no dalej si to viete asi predstaviť.Keď mal Michael pätnásť povedal si dosť, zobral lieky(otravu proti potkanom.) a dal to ziesť otcovy.Videl ho ako pomali zomieral na dláške...Potom mu odrezal penis a napchal mu ho do riti aby cítil to isté čo Michael ako decko každý deň.Naučil sa veľmi dobre psychiku ludí, je to psychopat ktorý nemám problém s zabíjaním...Keď zistil, že je gay a nie hetero alebo bi...Začal znasilnovať chalanov...Či to bol hetero alebo nie bolo mu to jedno...Hlavne je, že to malo prdel a penis.Chcel by nejakú poslušnú kurvu ktorý by to všetko vydržal.
Schopnosti:Veľmi pohyblivý a rýchli.Je mu lepšie útok z blíska ako z dialky.Je veľmi pozorný a chytrí...Neda by sa normálne podfuknúť...Keď ma niekoho zabiť tak nech je to tupým nožíkom....Viacej to obäť bolí.😏 Ale keď mu ide o život berie radšej pištol.
Vzhled:

Vzhled:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

CallMePopel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

CallMePopel

Moje rpg postavyWhere stories live. Discover now