Slytherclaw

312 17 0
                                    

Debby: Hoşgeldin Salazar.

Salazar: Hoşbuldum. Bugün hangi shipteyiz?

Debby: Wow! Bu acele ne böyle?

Salazar: Eğer Godric'leyse bunun için çok hazırım.

Debby: Ah maalesef, bugünkü ship Slytherclaw. Yani Slytherin ve Ravenclaw.

Slytherin: Her neyse ilerleyen zamanlarda illaki gelecek. Shipe geçeyim. Ravenclaw benim binama en yakın bina diyebilirim. Sadece zekalarını benim binamdakilerden çok daha farklı kullanıyor. Aralarındaki bir fark ise Ravenclaw bazen sizi bunaltabilecek dereceye getiriyor ama benim öğrencilerim insanlardan haz etmediği için böyle şeyler gerçekleşmiyor. Genel olarak bakarsak en olası ve düzgün ship bence bu.

Debby: Karantina döneminde rehabilitasyon merkezine falan mı yerleştin?

Salazar: Hayır ama seni yerleştirebilirim.

Debby: Ow pekala. Yorumun için teşekkür ederim. Rowena sen bir şeyler söylemek ister misin?

Rowena: Şöyle başlamak istiyorum ki zeka açısından birbirimize benzediğimizi ben de kabul ediyorum. Benim binamın zekasını kullanma biçimi zaten olması geren şekil ve insanların bu konuda bunaldığını sanmıyorum. Her neyse asıl meselemiz bu değil. Slytherin sanırım benim binama en uygun bina. Elbette Hufflepuff ile anlaşmak daha kolay ama Slytherin ve Ravenclaw gerçekten çok uyumlular. Ben bu shipi beğendim.

Debby: Daha önceden anlayamadığım bir Salazar, Rowena olayı mı var bilmiyorum ama dünkü bölümden sonra şu an gerçekten çok şaşkınım. Bunun sadece bina shiplemeleri olduğunu düşünerek kendimi avutacağım.

Debby: Her neyse, bugün katıldığın için teşekkürler Rowena. İzleyicilerle de bir sonraki bölümde görüşmek üzere, hoşçakalın.

Salazar Slytherin İle HP ShipleriWhere stories live. Discover now