Kapitola 30 - Matějovo Tajemství A Záchrana Vesnice

54 2 14
                                    

Šli jsme dovnitř. Uviděli jsme Matěja a... Herobrina?! Michael řekl: ,,Jestli to dobře chápu, tak Matěj CELOU DOBU pracuje pro Herobrina ani nám to neřekl?! Věděl jsem že mu nemáme věřit". Dokonce jsme si všimli jednoho obrázku. Řekl jsem: ,,Víte jak jsme bojovali s Matějem v té vesničce??". Alex a Michael přikývli. Řekl jsem: ,,Tak tady Herobrine se schovával a vyfotil nás, jak jsme prohrávali. To je úplně divný". Až v tom za námi přišel. Řekl: ,,Takže už jste to konečně zjistili! Všechno vám to vysvětlím. Začínalo to tím že jsem vyrobil Steva 2. TY jsi našel Matěja ale on nebyl uvězněn. To byl past na TEBE. Pak jste se seznámili, postavili si hrad a Steve 2 vás našel a já jsem mu chtěl něco říct ale tys to chtěl nám zabránit. Řeknu vám jednu věc: Steve 2 je naživu. Vybuchlo Slunce a pak byla Apokalypsa. Po pár dnech jak jsem lusknul, tak Michael zmizel. Vy jste je vrátili zpátky. Potom Matěj našel kouzelnické schopnosti aby ti mohl zabít. Kvůli tomu jsem zabil Jacka a Ellie. Po pár měsících jsem zničil tento svět ale ani Matěja nezajímalo že těžíš suroviny a Alex pro tebe chtěla jít. Potom jsem vyměnil mezi mnou a Michalem. Tys to zastavil. Potom jak jste bojovali s Matějem v raketě, tak to byl můj plán. Potom jak jsi vyhodil Matěja z rakety, tak jsem ho zachránil a řekl jsem mu ať ho zabiješ ve vesničce ale to se nepovedlo. Po dlouhém době jsem se rozhodnul že vás tady zabiju a taky zabiju celou vesnici. Zachráním Matěja a utečeme. A takto to ukončím! ". Otočili jsme se a uviděli jsme Herobrina. Byli jsme úplně rozzuření.
Michael to konečně pochopil a řekl: ,,Takže, Matěj s TEBOU spolupracoval?! Ty jsi takový HNUSÁK OŠKLIVÝ!!!". Herobrine se naštval a zakřičel: ,,JEŠTĚ JEDNO SLOVO A JSTE VŠICHNI MRTVÍ!! TEBE A TEBE A HLAVNĚ TEBE, STEVE!!! JSI JENOM HROZNÁ NULA, KTERÁ NEUMÍ NIC!!! ALEX JE NEJHNUSNĚJŠÍ DÍVKA NA TÉTO ZEMI!!! MICHAEL JE HLOUPÝ HLUPÁK, KTERÝ SE VŠEHO BOJÍ!! TEĎ TO ZAČÍNÁ!! NEJVĚTŠÍ A NEJKRUTĚJŠÍ BITVA V HISTORII!!! NEJDŘÍV ZNIČÍM VESNIČKU, ZABIJU STAROSTU A ZACHRAŇÍM MATĚJA!!! SBOHEM!!!". A zmizel. Řekl jsem: ,, Musíme nejrychleji zastavit a to hned!!". Utíkali jsme ze všech sil. Pluli jsme mořem až to teprve začalo... Uviděli jsme v dáli hořet vesničku. Pluli jsme ještě rychleji. Dopluli jsme k vesnici a řekl jsem: ,,Michael půjde najít Matěja, Alex uhasí oheň a já jdu zachránit starostu!!". Podali jsme si ruce a rozdělili jsme se. Šel jsem na sever vesnice k starostovi. Vyhýbal jsem se mobů a slyšel výkřiky vesničanů. Jeden malý vesničan, který chtěl být bojovník a chtěl zabíjet moby. Jeho sen se splnil nebo ne? Byl jsem přímo vedle něho a díval se jak mu to jde,ale špatně. Pavouk chtěl skočit na malého vesničana a pak skočil. Malý vesničan byl celý vyděšený a křičel o pomoc. Aspoň jsem byl vedle něho. Vzal jsem meč a zabil jsem pavouka. Malý vesničan mi poděkoval a zeptal se mě jestli ho vezmu na záda a vezmu ho k rodičům a na to jsem řekl: ,,ano". Malý vesničan byl šťastný protože ho zachránil bojovník. Běžel jsem a na zádech se držel "mini-vesničan". Potom jsem se na něho podíval a viděl jsem jeho radost v obličeji. Řekl jsem: ,,Jak se jmenuješ?".
Odpověděl: ,,Dmenudi se Max. A chci být bodovník(bojovník) dako ty". Řekl jsem: ,,Tak to je super. Kolik ti je? ".
Odpověděl: ,,Mě jsou tši. Děkudi ti za záchhanu". Neřekl jsem nic. Najednou jsem slyšel nějaké křičení. Byl to starosta, který vypadl z okna a byl celý od krve. Herobrine ho chytil za krk a opřel ho o opěradlo. Musel jsem Maxovi odkrýt oči ale nechtěl. Pak Herobrine vzal diamantový meč až najednou zapištěl Max. Herobrine se ohlédl a zasmál se zlým smíchem. Řekl: ,,Hele, koho tu máme? Hrdinu,, který přišel zachránit starostu. Ach Steve... Kdypak to pochopíš? Na mě prostě nemáš. Jseš jenom nula. Jseš jenom hloupá nula. Myslím že jenom riskuješ o svou smrt. Takže... tě baví kazit moje plá... ". Herobrine se podíval na moje záda a uviděl Maxe. Řekl: ,,Ty sis našel nového kamaráda. Zajímavé... asi bude tvůj služebník, že jo? Už jsi to pochopil? Já ano. Jestli nevíš o čem mluvím, tak mluvím o tom že... nemáš žádné kamarády. Alex a Michael to jenom dělají že se s tebou kamarádí... určitě nebudeš věřit, samozřejmě". Dal jsem ruky v pěst a měl jsem takový vztek že bych vytáhnul meč a zabil ho. Max se pustil a spadl na zem. Max si stoupl a
řekl: ,,Necháš bodovníka na pokodi? Dá ti ukážu. Ty hnusná pší---AAAAAAAAA!!! POMOC!!!". Herobrine ho vzal za vestu a Max pořád křičel o pomoc. Řekl: ,,Takže Steve... koho mám zabít... Starostu nebo malého prcka?! Vyber si. Je to jenom tvoje rozhodnutí". Nevěděl jsem koho vybrat. Neřekl jsem ani slovo. Herobrine čekal a čekal. Řekl: ,,Máš na rozhodnutí jenom pět minut. Jestli nikoho nevybereš, tak zabiju oba.

Konec 30. Kapitoly

Omlouvám se že nevyšla další kapitola. Byl jsem zaneprázdněný učením. Budu vydávat skoro častěji. Taky jsem se zamýšlel jestli do tohoto příběhu dám i rozhodnutí
A dál jsem. První rozhodnutí je: Koho má zabít Herobrine?
1. Rozhodnutí: Zabít Starostu.
2. Rozhodnutí: Zabít Maxe.
3. Rozhodnutí:Zabít Oba.
Napište to do komentářů.
Kdo bude mít nejvíc, zabije ho/je Herobrine.
Ještě chci říct že děkuji že se vám knížka líbí a doufám že to bude pokračovat :D.
Až dopíšu tenhle příběh, tak udělám 2. díl tohoto příběhu a vy můžete klidně teď vybrat kdo bude hlavní nepřítel v příběhu: Život v Minecraftu 2. Díl.
Nezapomeňte vybrat rozhodnutí a hlavně to napište do komentářů.
Moje poslední slova jsou: Jste úžasní!! :D

Život v Minecraftu 1.dílWhere stories live. Discover now