I

1.2K 49 30
                                    

Büyük bir heyecanla yayınlıyorum bu bölümü.

Bol yorum gelmeden yeni bölüm de gelmez öpüldünüüz 😘

DÜŞTÜĞÜM YER DİPTEN DERİN.

YÜRÜDÜKÇE DİPLERDEYİM.

Telefonumda çalan şarkıyı kapatıp kulaklığımı telefonuma sardım. Yatağıma telefonu atıp derin bir nefes aldım. Duşa ihtiyacım vardı evet evet bir duşa ihtiyacım vardı.

''Alisa kızım girebilir miyim ?'' Canım anneciğimin sesini duyunca yüzümde sahte gülümseme oluştu.

''Gir.'' Annemin adı Güldü. Eski arkadaşlarıysa genellikle ikinci ismi olan Arzuyu kullanırdı. Ben ise anneme Gül derdim.

''Moralin bozuk gibi iyi misin ?'' Yüzümdeki sahte gülümseme büyüdü.

''Ne zaman paylaştım ? Duşa girmem lazım.'' Boğazını temizledi. Annemle aram hiçbir zaman iyi olmamıştı. Şuan okuldan çıkmış eve gelmişken annemle uğraşmak hiç istemiyordum. Cidden onu sevmiyordum. Bana annelik ettiğini düşünmüyorum. Sadece beni doğurmuştu. Bu yüzden birinin yumurtalığından oluştum diye ona anne diyemezdim . Bu benim seçimim değildi.

''Baban haber göndermiş.'' Konu ilgimi çektiği için hemen geri döndüm. Elimle devam et dediğimde yüzü düştü.

''Önümüzdeki 3 ay içinde gelemeyecekmiş.'' Yüzümdeki pırıltılar gitmişti. Tekrardan sertleşirken banyoma doğru ilerledim.

''Duşa gireceğim.'' Gül Hanım odadan çıktığında banyonun kapısını kapatıp suyu açtım. Sinirle okul formalarımı üstümden çıkarırken kendime hakim olamıyordum.

18 yaşımdaydım. Lise son sınıfın Ekim aylarındaydık. Babam tarafından 15 yaşımda terkedilmiştim. Kafamı hayır anlamında salladım. Baban seni asla terketmezdi Alisa Demir. Gitmek zorunda kalmıştı. Tehlikeli işlere bulaşmış ve başı derde girince ülkeyi terketmek zorunda kalmıştı. Yoksa o beni, biricik kızını bırakmazdı.

Kendimi suyun içine bıraktım.

MELİH DEMİR...

O belalı bir adamdı. Çok kötü işlerle uğraşmıştı. Ne kadar karanlığa gömüldüğünü hiçbirimiz bilmiyorduk. Sonra o gün geldi. Kardeşim Umutun öldürülmesi ve babamın tüm piyasalardan çekilip bizi korumak için bu ülkeyi terkettiği zamanlar... Derin bir nefes aldım. Babam silah kaçakcılığı yapıyordu. Ülkenin her yerinde otel zincirleri vardı. Yurtdışında bile vardı otelleri. Önceden ben, babam, kardeşim ve Gül Hanım bol bol gezerdik. Her yerde evimiz var gibiydi. Babam keşke otelleriyle ilgilense ve o karanlık işlere asla girmeseydi. Böylece kardeşim yanımızda biz de mutlu olabilirdik. Çok paraya üne ihtiyacım yoktu.

Şuan büyük bir namım, 8 nesil torunumu zengin yaşatacak param vardı. Babam tüm mal varlığını üstüme geçirmişti. O kadar çok param vardı ki her şeyi satın alabilirdim. Sadece babamın sevgisini satın alamıyordum. O yoktu ve ben onun saçlarımla oynamasını çok özlemiştim. Benimle uyuması için her şeyi yapardım.

Kafamı salladım. Babam da kardeşim de üç senedir yoktu ve ben artık bunları düşünmeyecektim.

Duştan çıktım. Kıyafet odama geçip dolabımı süzdüm.

Bugün cumaydı. Yarın okul yoktu. Bu da demek oluyordu ki bu gece parti gecesiydi.

Altıma siyah bir etek alıp üşümemek için dizimin altındaki siyah çoraplarımı çektim. Üstüme bordo rengi v yaka bir askılı giydim. Elime deri ceketimi alırken ayağıma da ayakkabılarımı giydim. Deri ceketimin ceplerine bir miktar para, kimlik, çakımı ve telefonumu yerleştirdim. Makyaj olarak yüzüme rimel sürüp dudaklarımı rahat bıraktım. Makyaja ihtiyaç duymayacak kadar güzeldim.

KARANLIK YOLWhere stories live. Discover now