Mistress / Immolation

89 20 16
                                    

  Тази глава може и да навее леко чувство на меланхолия (поне аз се надявам така де) на тези от вас, които са чели най-първото ми "произведение" - "Mistress", което в последствие ме докара до най-дългата творческа депресия в живота ми. :')

  Е, реших че не искам да обръщам гръб на сюжета и героите, защото все още имам как да поправя грешките, които допуснах при първата версия на тази история. Затова, когато успея да се дотътря до момента на пренаписването на този стар проект, той ще бъде изцяло преработен: с ново резюме, корица и дори ново заглавие - Immolation (жертвоприношение) | Пожертвана. И за да няма недоразумения относно стикера на корицата, той фигурира, тъй като този бълвоч успя да се класира на първо място в Стъклените награди от 2017 (не знам как точно :) ), но се надявам римейкът да е малко по-достоен за наградата си:

 И за да няма недоразумения относно стикера на корицата, той фигурира, тъй като този бълвоч успя да се класира на първо място в Стъклените награди от 2017 (не знам как точно :) ), но се надявам римейкът да е малко по-достоен за наградата си:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Royalty | Trailers & AestheticsWhere stories live. Discover now