3. ❧ Kumpas

43 10 4
                                    


Merhabalar! Birkaç şey söyleyip hemen ilk eleştiriye geçmek için can atıyorum. Lütfen ilk bölüme linkinizi bırakırken şartları atlamayın, zaten iki tane küçücük şey. Diğer söyleyeceğim şey ise bölüm atma sıklığım olacak. İlk bölümlerde biraz daha az ve orta uzunlukta kitaplardan başlamak istiyorum kendimi ısındırmak adına. Bu yüzden bölüm sayısı uzun olanlar kaçtığımı, unuttuğumu sakın sanmasın. Ben 'aldım' yazmışsam ve kendisi şartları geri çekmedikçe kesinlikle eleştirisini yapacağım. Sıradaki eleştiri bu bölümü oylayanlar arasından olacak. Herkese iyi günler diliyoruum! 😽♡

NOT: Bir süredir olmamamın sebebi internetimde sorun olmasıydı. Halledildi, tekrardan eleştirilerime ve kendi kurgularıma devam ediyorum.



❝Kumpas❞


Bugün eleştireceğimiz kurgumuzda yine tek bir bölümden oluşan bir kurgu. Şunu söylemek gerekirse yazan kişinin gerçekten emek verdiği oldukça belli oluyordu. Gözüme hiç yazım yanlışı ve mantık hatası çarpmadı. Anlatımı akıcı ve bir bütünlük içindeydi. Su gibi akıp giden bir bölümdü. Şunu söyleyebilirim ki yeni bir kurguya şans vermek istiyorsanız bu yazarın çalışmasının ilk bölümüne göz atabilirsiniz. Betimleme seven birisi olarak betimlemeleri yerli ve çok güzel geldi bana.

Anladığım kadarıyla baş rolümüz zor zamanlar geçirmiş ve geçirmeye devam eden bir iş adamı. İlk bölümde onun iç dünyasını görüyoruz. Bölümü sonlandıran cümle ise ikinci bölüm için içimize merak tohumlarını bırakıyor. Benim listeme aldığım çalışmalardan biri. 

İlk bölümüne göre söylemek gerekirse oldukça güzel bir çalışmaya benziyor. (Yahu ilk üç eleştiridir hiç beğenmediğim bir kurgu olmadı. Wattpad gelişiyor mu ne? öclmcfdfkl) Yazara başarılar diliyorum ve kesinlikle devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.♡

-31.07.2019

Eva

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 31, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Evanora'nın Eleştiri DurağıWhere stories live. Discover now