cea mai grea zi

154 13 0
                                    

Mă duc la Ianis și îi zic : ce se întâmplă aici ,poți să îmi spui ?
Ianis : Nu e cum crezi tu
Fata : Cine e fata asta?
Raluca :  da cum e ,ia uimește mă . scuze ,nu m-am prezentat sunt iubita lui Ianis , de fapt eram . Tu probabil ești viitoarea,nu?
Ianis : Sa întâmplat să ies cu ea de doua ori ,nu e nimic serios .
Fata: Adică am fost doar așa de o noapte ?
Raluca: Nu mă interesează să rămâi cu ea de acum încolo ,nu vreau sa te mai văd niciodată . Să uiți că ne-am cunoscut
Ianis : Stai nu pleca , lasă mă să îți explic
Raluca: Numai vreau scuze ,aveam încredere în tine ,am venit aici pentru tine ,dar tu ce ai făcut? Te-ai culcat cu prima care ți-a ieșit în cale ? Eu nu sunt de rezervă ,rămâi cu belgianca ta , du-te și explicai pe limba voastră ce era cu mine .
Ianis : Stai măcar să îți explic că nu e așa ,hai acasă
Raluca : Nu merg nicăieri ,plec în România și să nu mă mai cauți niciodată în viața ta . O sa merg și o să mă retrag de la școală de aici ,iar noi doi nu ne-am cunoscut niciodată ,ai înțeles ?
Ianis : Mai dă-mi o șansă și lasă-mă să vorbesc
Raluca: Nu mai ,ți-am dat odată .Pa rămâi cu fetele tale
Plec la hotel , Ianis vine după mine până la hotel dar nu îl las sa intre in camera nu mai avem ce discuta totul intre noi se terminase in momentul când l-am văzut sărutând o pe acea fata .  Parcă îmi fugise pământul de sub picioare , atât de tare ma durut ceea ce a făcut . Totul era prea frumos ca să fie adevărat ,nu? Mă pun in pat și încep să plâng ,totul era negru in fata mea ,nu mai vedeam nimic . Imi cumpăr un bilet pentru întoarcerea în țară,dar gasisem peste două zile  . Incercam sa uit ,sa uit tot ce sa întâmplat între noi și că l-am cunoscut . Mi-am mințit părinții pentru el ,am făcut niște sacrificii pe care altcineva nu le făcea pentru el sau pentru nimeni , atât de mult am crezut în el și în relația noastră . A doua zi mă trezesc și mă uit pe telefon aveam 56 de apeluri de la Ianis și multe mesaje cu "hai să îți explic,îmi pare rău " multe mesaje de iertare ,dar nu i-am răspuns.  Aseară m-am gândit în felul următor , mi-am mințit părinții,da? Dacă eu voi pleca de aici ,vor fi dezamăgiți și îmi vor reproșa faptul că mi-au zis ei că nu voi putea sa stau acolo și mă voi întoarce. Nu voiam să se întâmple asta așa că am decis sa merg la școală , fără că Ianis să știe că am rămas în Belgia și mă voi angaja până începe școala să am bani de cheltuială ,pe lângă banii pe care mi-i trimiteau ai mei !

vara Where stories live. Discover now