ziua nasoala

355 13 0
                                    

  Mă trezesc dimineața foarte obosită după seara trecută ,mă duc la baie sa îmi revin puțin și după să cobor jos . Când sa ies pe ușă la cat de obosită sunt ,dau peste cineva ,doar vocea i o auzeam ,nu vedem nimic ,semăna cu vocea lui Ianis , îmi cer scuze de la el ,iar el îmi zice :
Ianis : Vezi daca ai stat trează prea mult aseara și a început să râdă
Raluca : Nu mai râde , așa saluți tu o persoana dimineața?  Poate fi ai dat peste mine ,nu eu peste tine
Ianis : Nu eu ,tu . Eu veneam să îți dau bani pe sucul de aseară,iar tu ai intrat brusc în mine
Raluca : Bine ,bine , oricum îmi cerui scuze ...nu te supăra așa
Ianis : nu mă supăr ,tu ești cea care ai țipat la mine .
După câteva ciondaniri de alea noastre se încheie  și mica noastră ceartă să zic așa .Mă îndrept spre bar sa îmi beau cafeaua și după puțin timp vine și el . Și îmi zice :
Ianis: pot sa beau și eu cafeaua cu tine ?
Raluca : De ce cu mine ?
Ianis: ești singura de aici și pe care o cunosc
Raluca : Și daca mai era cineva te duceai la aceea persoană?
Iași: nu
Raluca : e nu
A mai continuat puțin și aceasta ciondanire ,dar într-un final sa încheia
El pleacă ,eu mă apuc de munca ,dar după ceva timp vine iar  .
Ianis : Am uitat bani pentru suc ,de aseară
Raluca : uituc ești 😂
Ianis : ce să facem ,se mai întâmplă
Raluca : bine ,fugi că deja ne-am întâlnit de prea multe ori azi
Ianis : bine ,am fugit . Pa
Îmi continui treaba  ,totul mergea bine , până când alunec și îmi cade tava in cap ,noroc că era goală ,că altfel muream acolo . Eu râdeam de mine , râdeam cu lacrimi ,vorba aia 😂 se mai întâmplă,mi se părea cunoscuta ,parcă o mai auzisem ,dar nu știam unde . Râdeau și colegi adata cu mine . Vine Andreea și îmi zice ,da tu te-ai îndrăgostit rău de tot ,iar eu ii zic că nu ,nu simțeam nimic pentru nimeni sau asta credeam eu ,nu știu sigur ce se întâmplă cu mine ,eram confuză sa o cred pe ea sau pe mine . Mă ridic ,îmi continui munca și tot așa până când se face seară,îmi iau o sticla de apa și urc in camera . Mă uităm pe geam ,acolo era Ianis,deși nu știam ce se întâmplă de mă întâlneam așa de des cu el ,mă gândeam să cobor și eu ,dar nu voiam ,eram foarte obosita și știam că dacă cobor nu mă mai trezesc mâine . Și mă pun sa dorm dar Ianis era în gândul meu ,iar eu nu știam de ce  . Oare de ce ? Ce se întâmplă cu mine ? Nu puteam să îmi dau seama că se întâmplă. Incercam sa adorm ,dar nu puteam  ,eram confuză ,nu mi se mai întâmplase așa ceva până acum ,îl respectam pe Ianis ,îmi plăcea cum joaca ,nu credeam în nimic mai mult  . Oare ce se întâmplă?🤔

vara Where stories live. Discover now